Günaydın'dan Darbe Açıklaması: 'Çok Vahim'

Belediye Başkanı Günaydın, Türkiye'de yaşanan olayları 'çok vahim' olarak nitelendirdi, 2011'de belediyeye yapılan operasyona benzetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Temmuz 2016 15:50
Günaydın'dan Darbe Açıklaması: 'Çok Vahim'

Türkiye'de 15 Temmuz gecesi yapılan darbe girişimi karşısında ilk 24 saat sessiz kalan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, daha sonra bir açıklama yaparak Olayları çok vahim bulduğunu söyledi.

Günaydın, şöyle konuştu: "Olayı çok iyi bir şekilde takip ettim. Gerçekten ülkemiz açısından çok kötü bir olay yaşadığımız aşikar. Böyle bir olayı yaşamasak çok iyiydi. Ama maalesef olmuştur. Ve çok vahimdir, kötüdür. Biz zaten 2011'den bu yana bunun mücadelisini veriyoruz. 2011'de bize yapılan operasyonda buydu. Gün geçtikçe her olay aşikar olarak ortaya çıkıyor. Ne olduğu ortaya çıkıyor. Biz Yargıtay'da hala savunma yapıyoruz. Bize yapanlar belli oldu, neden yapıldığı belli oldu. Bu hadise ile çok duygulandım. Biz de yaşadık, hala mücadele veriyoruz. Kendime bağ kurabildiğim için bu olay beni çok etkiledi. Halkın mücadelesi çok fevakalede ve olumluydu. Emniyet güçlerimiz çok başarılı oldu. Taktire şayan bir olayla karşılaştık. Memleketimizde bu demokrasi mücadelesinin en iyi şekilde verilebileceği anlaşılmıştır. Bu konunun netice kazanması sevindirici bir olaydır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Çok sayıda yaralılarımız var, en kısa zamanda şifa bulmasını diliyorum."dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum