Günaydın’dan Destek Sözü

Günaydın’dan Destek Sözü

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Eylül 2015 01:41
Günaydın’dan Destek Sözü

Isparta Gazetecileri Cemiyeti’nin yeni yönetimi ve basın mensupları, dün saat 11:00’de Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü yapılan Olağan Genel Kurul ile gücüne güç katan IGC, protokol ziyaretlerine başladı. İlk olarak Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret eden basın mensupları, Günaydın’dan mekan konusunda destek aldılar. Ziyarette basın mensupları adına konuşma yapan Isparta Gazeteciler Cemiyet Başkanı Şevket Karahan, Belediye’nin çalışmalarından vatandaş ve basın mensupları olarak memnun olduklarını dile getirerek şu görüşlere yer verdi; “3’üncü döneminizde de ilk günkü heyecanı görüyoruz. Çalışmalarınızı kamuoyu ile paylaşırken bizlerde mutluluk duyuyoruz. Ispartamız için kim 1 çivi çakarsa Allah ondan razı olsun. Ayrıca ilimize bu hafta yağan kar ile birlikte belediyeniz güzel bir sınavdan geçti. Belediye bu kar yağışında sınıfta kalmadı. Ekibinizin ve sizlerin başarılını diliyoruz” dedi.

TOPLU KONUT VE SOSYAL TESİS İSTEĞİ
Isparta’da ve ilçelerde görev yapan basın mensupları adına Başkan Günaydın’dan bazı isteklerde bulunan Karahan, “Medya çalışanları olarak bazı taleplerimiz var. Ne yazık ki mekan sıkıntısı yaşıyoruz. Bunun çözümü noktasında sizlerden destek bekliyoruz. Hızırbey Mahallesi’nde ki Kulepark’ın içerisinden bizlere tahsis edilmek üzere sosyal donatı alanı istiyoruz. Ailelerimizle ve vatandaşlarla rahat bir zaman geçirme adına bu isteğimizi kabul etmenizi temenni ediyoruz. Ayrıca Gönen ve Sav Belediye Başkanlarımız Toplu Konut alanları adına bizlere destek olabileceklerini dile getirdiler. Basın mensuplarının ev sahibi olmaları adına bu desteği de sizlerden bekliyoruz” dedi.

GÜNAYDIN’DAN TAM DESTEK
Basın mensuplarının bu anlamlı istekleri karşısında gerekli desteği vereceğinin altını çizen Başkan Günaydın, “Öncelikle 3 Ocak Cumartesi günü yapmış olduğunuz Genel Kurul’da yönetimi seçilen arkadaşları kutluyorum. Gerçekten herkese örnek olacak birleştirici bir seçim yaptınız. Basın mensuplarımızı başarılı buluyorum. Şimdiden 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Bizler sizlere gereken desteği verdik ve vermeye devam edeceğiz. Sizler hak ederek, alnınızın teriyle bu destekleri bizlerden alıyorsunuz. Isparta Gazeteciler Cemiyeti’nin mekan konusuna gelince uygun yer bulunduğu an projesi çizilecek ve sizlere tahsis edilecek. Bizzat projesini de ben çizeceğim. Hem sizlerin hemde vatandaşlarımızın kullanabileceği bir mekan yapacağız. Birlik ve beraberlik adına halkımızla basın mensuplarımızı kaynaştıracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum