Günaydın’dan Emrespor’a Düyük Destek

29 Nisan Pazar günü Muğlaspor’la, Uşak 1 Eylül Stadyumu’nda karşılaşacak olan Emrespor’a, maç öncesinde Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’dan büyük destek geldi. Günaydın, takıma 14 bin TL değerinde malzeme desteğinde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Nisan 2012 18:07
Günaydın’dan Emrespor’a Düyük Destek

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grubun şampiyonu olan Emrespor pazar günü, Uşak 1 Eylül Stadyumu’nda Muğlaspor ile karşılaşacak. Emrespor bu maçtan galibiyetle dönmesi halinde 3. Lige çıkacak.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, şampiyonluk maçına çıkacak olan Emrespor’a büyük destek verdi. Günaydın, takıma 14 bin TL değerinde malzeme desteğinde bulundu.

Emrespor Kulübü Başkanı İsmail Çalışkan, Başkan Günaydın’ı ziyaret ederek hem desteklerinden dolayı teşekkür etti, hem de pazar günü Uşak’ta yapılacak maça davet etti.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Ispartaspor’a çok üzüldüklerini ancak Emrespor’un başarısından dolayı da sevindiklerini söyledi.

Günaydın, “Ispartaspor’a uzun süre çok ciddi rakamlarda destek olduk. Ancak, maalesef üzücü bir duruma düştü. Rakamların koordinasyonu sağlanamadı ve benim düşüncemin dışında harcamalar yapıldı. Çok parayla, çok harcamayla hiçbir takım başarılı olamaz. Bir taraftan üzüldük ama bir taraftan da sevindik. Emrespor’un başarısıyla gurur duyuyoruz ve bu başarıyı çınar ağacının bir filizinin dikilmesi olarak görüyorum” dedi.

Günaydın, Emrespor’a desteklerinin devam edeceğini de belirterek, “Bütün harcamalarınıza dikkat edin, tek bir kuruşumuz boşa gitmesin” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum