Günaydın'dan Gözyaşıyla Söz

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Cadde ve sokaklarda başlatmış olduğu çalışmalarında bugün'de Hızırbey Mahallesi 155. Cadde'deydi. Düzenlenen basın açıklamasında Günaydın göz yaşlarını tutamadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ekim 2011 10:19
Günaydın'dan Gözyaşıyla Söz

Isparta’da yol çalışmasının tüm hızıyla devam ettiği bugünlerde Başkan Günaydın bütün çalışanlarına teşekkür ederek, ben olsam da olmasam da çalışacakmısınız, söz veriyormusunuz diyerek Belediye çalışanlarından söz istedi, hepsiyle helalleşti.

Günaydın çalışanlarının söz vermesiyle göz yaşlarını tutamadı. 17 Haziran’da başlayan altyapı çalışmalarının bittiğini çoğu mahallede sonuna gelindiğini ve normalin de üç aylık bir çalışmayla gerçekleştirilecek olan bu çalışmayı Isparta Belediyesinin 15 günde bitirdiğini söyleyen Günaydın şunları söyledi ’’Şu anda Isparta’nın en uzun caddelerinden bir tanesi bütün doğal gaz ve alt yapısı bitti.1200 metrelik bir alan normal de bu uzunlukta olan bir yol çalışması iki ayda tamamlanıyor. Isparta Belediyesi bunu onbeş günde gece gündüz çalışmalarıyla bitiriyor’’dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum