Günaydın’dan İftar Yemeği

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve eşi Dilek Günaydın, 60 yardıma muhtaç aile ve MHP’li yöneticilerle iftarda bir araya geldi.

Yayınlanma:
Günaydın’dan İftar Yemeği

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve eşi Dilek Günaydın, Ramazan ayının 8.’nci iftarını yardıma muhtaç aileler ve MHP’li yöneticilerle birlikte yaptı.

Zafer Erkek Öğrenci Yurdu’nda iftar yemeği veren Başkan Günaydın ve eşi iftardan önce masaları tek tek dolaşarak misafirleriyle ilgilendi.

İftar yemeğine, 60 yardıma muhtaç aile ile MHP İl Başkanı İsa Yalçın, MHP Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Ramazan ayının birlik ve beraberlik içerisinde geçirilmesi gerektiğine işaret ederek, “Bugün de hem vatandaşlarımız hem de partili arkadaşlarımızla birlikte iftar açtık. Bugünlerde birlik beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz günler” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum