Günaydın’dan Ispartaspor’a Destek Sözü

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Ispartaspor’un tekrar 3. lige çıkması için maddi ve manevi her türlü desteği vereceğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ağustos 2011 10:38
Günaydın’dan Ispartaspor’a Destek Sözü

Bugün makamında Ispartaspor Başkanı Selçuk Tık, yönetim kurulu üyesi Nuri Ay ve Yeni teknik Direktör Sait Taş’ı kabul eden Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Ispartaspor’un tekrar 3. lige çıkması için maddi ve manevi her türlü desteği vereceğini söyledi.

Günaydın; “ Ben geçmiş yıllarda da Ispartaspor’a yardımcı oldum. Fakat beni şikayet ettiler hala konu ile ilgili mahkemeler devam ediyor. her şeyden önce bu takım Ispartalılarındır. Geçen sene yaşanan yönetim sorunlarından dolayı BAL ligine düşmesi büyük talihsizliktir ve beni son derece üzmüştür. Bu sezon Ispartaspor’un yeniden 3. lige çıkması için elimden gelen maddi ve manevi desteği vereceğim” dedi.

Ispartaspor Başkanı Selçuk Tık ise; “ Belediye Başkanımıza bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum, bize güç verdi. Ispartaspor şahıs kulübü değildir, tüm Isparta halkına aittir. 44 yıllık mazisi olan bir takıma herkesin sahip çıkması gerekir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum