Günaydın’dan İyi Niyet Sözleşmesi

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Ulusal Gençlik Parlamentosu’nun (UGP) ‘Genç Dostu Kent, Genç Dostu Aday Kampanyası’ çerçevesinde belediye başkanı adayı olarak ‘İyi Niyet Sözleşmesi’ne imza attı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Şubat 2014 13:22
Günaydın’dan İyi Niyet Sözleşmesi

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın Türkiye’de 64 ilden toplam 129 üye kuruluşu bulunan UGP’nin Isparta’daki temsilcileri olan Belediye Gençlik Meclisi, İnsan Kaynakları ve Girişimcilik Kulübü ve Tarih Topluluğu’nun aralarında bulunduğu gençleri makamında kabul etti.

Belediye Gençlik Meclisi Başkanı Burak Mırık, Başkan Günaydın’dan kampanyaya destek isterken, Günaydın’ın daima gençlerin yanında olduğunu ve bugüne kadar taleplerini yerine getirmesinden dolayı teşekkür etti.

Genç Dostu Kent, Genç Dostu Aday Kampanyası’nın İl Temsilciliğini yapan Osman Fikret Yıldız da, gençlerin sağlık, sosyal ve eğitim alanında daha kapsamlı hizmetler almak istediğini belirtti. Gençlerin istihdama sahip olması gerektiğini, şehrin karar süreçlerinde ve planlama aşamasına katılmak istediklerini belirten Yıldız, “Başkanlar kararlarını gençlerle birlikte almalıdır. Türkiye çapında gerçekleştirilen kampanya çerçevesinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile de görüştük. Kendisi bizlere yerel yönetimler olarak gençlere değer verdiklerini söyledi.

Ulusal Gençlik Parlamentosu olarak 30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçimlerde gençlerin demokratikleşme süreçlerine katılımı bir gereklilik olarak gören tüm siyasi partilerin belediye başkan adaylarının genç dostu bir kent oluşturulması konusunda sorumluluk alması gerektiğine inanıyoruz. Bu kapsamda ülke çapında gençlerin yerel yönetimlerde nerede olduğunu sorgulayarak ‘neredesin’ kampanyası başlatıyor ve yerel yönetimlerde ve günlük yaşamlarında gençlerin aktif bir biçimde rol aldığı genç dostu kentler oluşturulmasına siyasi partilerden ve adaylardan destek istiyoruz” dedi.

İyi Niyet Sözleşmesi’ne büyük bir zevkle imza atacağını söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise, gençlerin heyecanlı olduğunu ve her konuya girmesinin ve fikir beyan etmesinin büyük önem taşıdığına değindi. Gençlerin enerjisinin ileride tecrübe ile birleştiğini ve bunun da çok güzel sonuçlar ortaya çıkardığını aktaran Başkan Günaydın, “Her gencimizin duyarlı olmasını önemsiyorum. Bu sözleşmeyi zevkle imzalıyorum ve sizleri destekliyorum. Gençlerimizin görüşleri sizlerin vasıtasıyla bir rapor haline getirilmelidir. Bizlerden ve şehrimizin ihtiyaçları raporlandırılmalıdır. Raporlarınızı değerlendiririz. Gençlerimize ihtiyacımız var. Böyle bir çalışmaya katılımınızdan dolayı sizleri tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Daha sonra Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın hazırlanan iyi niyet sözleşmesini imzaladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum