Günaydın’dan Kadınlara Yönelik Onlarca Proje

Günaydın’dan Kadınlara Yönelik Onlarca Proje

Yayınlanma:
Günaydın’dan Kadınlara Yönelik Onlarca Proje

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlar ile buluştu. 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde göreve gelmesi halinde hayata geçireceği projeleri anlatan Günaydın, “kadınların kaliteli vakit geçirebileceği bir lokal ve her mahalleye dikiş nakış yapabilecekleri kurslar açacağız” dedi.

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlar ile buluştu. Başkan Adayı Günaydın’a MHP Isparta İl Başkanı Önder Topçu ve partililer de eşlik etti.

Buluşmaya yoğun katılım sağlayan kadınlar Başkan Adayı Günaydın’ı sevgi seli ile karşıladı.

** BELEDİYE KREŞLERİ VE MESLEK KURSLARI AÇILACAK

Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Adayı Günaydın, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde göreve gelmesi halinde kadınlara yönelik hayata geçireceği projeleri anlattı.

Çalışan kadınların çocuklarını gönül rahatlığı ile bırakabileceği bir gündüz bakım kreşi açacaklarını söyleyen Başkan Adayı Günaydın, “Bunun yanı sıra kadınların kaliteli vakit geçirebileceği bir lokal ve her mahalleye dikiş nakış yapabilecekleri kurslar açacağız” dedi.

Başkan Adayı Günaydın ayrıca; kışlık kapalı oyun parkları, istihdama katılacak her kadına destek, ev hanımları için e-ticaret platformu, özel çocuklarımız için gündüz bakım evi gibi onlarca projenin de hazır olduğunu kaydetti.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.