Günaydın’dan Kadir Gecesi Mesajı

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Kadir Gecesi Münasebetiyle bir mesaj yayınladı:

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Temmuz 2014 15:07
Günaydın’dan Kadir Gecesi Mesajı

Bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de müjdelenen mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmuş bulunmaktayız.

“Başı rahmet, ortası mağfiret sonu azaptan kurtuluş olarak bilinen Ramazan Ayı’nın son günlerini idrak etmekteyiz. 23 Temmuz Çarşamba’yı, Perşembe’ye bağlayan gece ise bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini kutlayacağız. Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’de ‘Bin aydan daha hayırlı’ olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Kadir Gecesi Ramazan Ayı içerisinde bulunan en kıymetli gecedir.

Barışın, kardeşliğin ve güzelliğin öğütlendiği; dostluğun, merhametin ve muhabbetin övüldüğü; ayrılığın, nifakın, dargınlığın ve küslüğün reddedildiği kutlu dinimizin buyruklarında ihtiyacımız olan manevi tılsımın varlığı olan bu gece hepimiz için ilahi nimettir.

Bu Mübarek Kadir Gecesi’nin Türk Dünyasına, Vatanımıza, Milletimize, Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, Türk İslam Âlemine Hayır’lar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.

Bu vesile ile tüm Ispartalı Hemşerilerimin Kadir Gecesini kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.