Günaydın'dan Nasreddin Hoca Fıkrası

Dereboğazı eylemine katılan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, öyle bir fıkra anlattı ki...

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Aralık 2012 13:22
Günaydın'dan Nasreddin Hoca Fıkrası

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Dereboğazı’nın duble yol yapılması ile ilgili Kent Konseyi tarafından gerçekleştirilen eyleme destek verdi.

Eyleme katılan Günaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bu olması gereken bir yol. Şu anda Ispartalılar böyle bir duruma düşürülmemeliydi. Önceden gerekli ilgili kişiler adımları atmalıydı” dedi.

Başbakan Erdoğan’ın Isparta Hükümet Meydanı’nda verdiği sözü de hatırlatan Başkan Günaydın, “Cumhuriyet meydanında memleketin başbakanı söz verdi. Hemen icraata geçebileceğini ifade etmiştir. Böyle bir duruma düşürülmek Isparta halkına reva değil. Bundan sonra yapsalar da tadı kalmadı artık” ifadelerini kullandı.

Kendisinin bildiği ama açıklayamayacağı bazı konuların olduğunu kaydeden Günaydın, “Benimde bildiğim bir konu var. Bu güç ulaştı bir yerlere. Beklide biraz sonra açıklama gelebilir. Yolu yapacağız diye. Bunu neden daha evvel yapıyoruz demediniz. Ispartalıyı yormayın, üzmeyin. Isparta zaten göç veren bir il. 10 yıldan beri Isparta nüfus bakımından ne hale geldi” dedi.

Başkan Günaydın, bir Nasreddin Hoca fıkrası da anlatarak “Nasreddin hoca eşeğinden düşmüş, demiş ki sonra ben zaten inecektim. Şimdi bunlarda zaten yapacaktık diyecekler. Durum budur” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum