Günaydın'dan Özel'e Samimiyet Teşekkürü!

Başkan Günaydın ile İktidar Milletvekili Özel arasında geçen samimiyet yeni umutlara sebep oldu!

Yayınlanma:
Günaydın'dan Özel'e Samimiyet Teşekkürü!

Başkan Günaydın’ın kandilini kutlamak üzere kendisini arayan Ak Parti Milletvekili Recep Özel’in telefonunu Hindistan Gezisinde olduğu için dün öğrenen başkan Günaydın, derhal milletvekili Recep Özel’i aradı. Yurt dışında olduğunu belirten Başkan Günaydın, Özel’in kandilini telefonla kutladı.

Isparta’nın bir süredir özlediği birlik ve beraberlik tabloları gerek Belediye Başkanı Günaydın’ın gerekse Ak Parti Milletvekili Recep Özel’in Isparta menfaatleri için bir araya gelinmesi söylemleri gerçek oldu.

Mevlit Kandili için Başkan Günaydın’ı arayan Ak Parti Milletvekili Recep Özel’e iade-i teşekkür için arayan Başkan Günaydın, milletvekili Özel’in kandilini kutladı. Başkan Günaydın, Isparta’nın menfaatleri adına kavganın yerine birlikteliğin, siyasi polemiğin yerine el birliği yapma mesajlarının yerini bulduğunu belirterek, milletvekili Özel’e samimi yaklaşımlarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Gülses Gazetesi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.