Günaydın'dan Siyaset Dersleri

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta’da siyasetin seviyesinin artması için bazı önerilerde bulundu. Günaydın, “Hizmetin takdir edilmediği yerde siyasi seviye olmaz” tezini savundu.

Yayınlanma:
Günaydın'dan Siyaset Dersleri

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, kentte siyasi seviyenin yükselmesi için bir dizi önerilerde bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası açılışında gazetecilerle sohbet eden Başkan Günaydın, “Isparta’da siyasetin kalitesinin ve seviyesinin artması gerekiyor” görüşünü dile getirdi.

Başkan Günaydın, “Siyasetin kalitesi yapılan güzel hizmetlerin takdir edilmesiyle artar. Hizmetin takdir edilmediği yerde siyasetin seviyesi olmaz” görüşünü savundu. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Siyasi kalite, birbirinin elini içtenlikle sıkmaktır. Takdir etmektir. Uzlaşmaktır” diye konuştu.

Kokteylde CHP İl Başkanı Vedat Şenol ile samimi diyalogları da dikkat çeken Günaydın, “İşte bu masada siyasi seviye var. Sayın başkan Vedat Şenol bizleri ziyaret eder, biz kendilerini ziyaret ederiz. Hizmetlerimizi beğenirlerse teşekkür ederler. Siyaset demek zaten bu demektir. Festivalde bin metre bayrağı birlikte taşımaktır siyaset” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum