Günaydın'dan Tanıtım Videosuna Eleştiri

Belediye Başkanı Günaydın, “AK Parti Belediye Başkan Adayı ilan edilirken rutin devlet yatırımlarının 'Isparta'ya yapılan hizmetler' diye sunuldu” şeklinde eleştiride bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Aralık 2013 12:39
Günaydın'dan Tanıtım Videosuna Eleştiri

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Nuri Uzaktaş'ın AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilmesine herhangi bir yorumda bulunmadı ama Isparta adayının ilan ediliş şekline ilişkin eleştirilerde bulundu.

Isparta'nın belediye başkan adayı açıklanmadan önce kısa bir video izletildiğini hatırlatan Günaydın, rutin devlet yatırımlarının 'Isparta'ya hizmet' gibi sunulmasını eleştirdi.

Belediye Başkan adayını ilan ederken devlet yatırımlarının reklam olarak gösterilmemesi gerektiğini belirten Günaydın, "devletimizin Isparta'ya yaptığı rutin yatırımlar reklam olarak sunuluyor. Çıkardığınız aday belediye başkanlığına aday. AKP, 5 yıl Isparta'da belediyecilik yaptı. Neden o belediyecilik dönemine ilişkin videolar göstermiyorsunuz. O dönemde yaptıkları 2 projeleri var. Birisi Özkanlar altgeçidi, diğeri Hal Projesi. İkisinin de İller Bankası'na olan borcunu ben ödedim. Bu dönemde 150 milyon TL'lik borcun yapılandırılmasıyla birlikte Hal ve Özkanlar altgeçidi için çekilen İller Bankası kredisini biz ödedik. Isparta Belediyesi için 'geçmişte yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır' diyebilecekleri hiçbir şey yok. Adliye yapmak, cezaevi yapmak ya da kamu binası yapmak rutin devlet hizmetidir. Bunları sunmak acizliktir. Bunları söylemek acizliktir. Belediye Başkan adayını ilan ediyorsun neyi konuşuyorsun. Konuşacağın şey belediyecilik hizmetleri ve yatırımlarıdır. AKP'li başkanın yönettiği belediyeciliği anlatmalarını beklerdim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum