Günaydın’dan Türkçe Olimpiyatlarına Açık Çek

MHP’li Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Başbakan Erdoğan’ın “O iş bitti artık” dediği Türkçe Olimpiyatlarına açık çek verdi. Günaydın, Türkçe Olimpiyatlarının Türkiye ve Isparta için çok önemli bir proje olduğunu ileri sürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mart 2014 11:57
Günaydın’dan Türkçe Olimpiyatlarına Açık Çek

Başbakan Erdoğan’ın Türkçe Olimpiyatları ile ilgili yaptığı “O iş bitti artık” açıklamalarının ardından siyasiler Türkçe Olimpiyatlarına sahip çıkmak için adeta birbiriyle yarışıyor. Kılıçdaroğlu, Sarıgül, Bahçeli gibi isimlerin ardından Isparta’dan da yerel yönetim düzeyinde Türkçe Olimpiyatlarına destek geldi.




Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Belediye Başkan Adayı ve mevcut belediye başkanı Yusuf Ziya Günaydın, sosyal paylaşım sitesi facebook’taki hesabında Türkçe Olimpiyatlarına gereken bütün desteği vereceğini kaydederek “Türkçe Olimpiyatları ülkemiz ve ilimiz için çok önemli bir projedir. Bu olimpiyatların düzenlenmesi için elimizden ne geliyorsa tüm desteği vereceğim” mesajı verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum