Günaydın'dan Zabun'a: Siyaset Cahili

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun'un sosyal medyadan sel baskınlarıyla ilgili paylaşımına Günaydın'ın cevabı gecikmedi. Günaydın'da cevabını sosyal medya üzerinden verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Haziran 2015 12:04
Günaydın'dan Zabun'a: Siyaset Cahili

Siyaset cahili... Yalan söylemeyi adet ve meslek haline getirmiş... 3 kuruşluk siyaset... Yalan ve iftira...

Bu sözlerin muhattabı AK Parti İl Başkanı Osman Zabun. Sahibi ise Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın...ajans32

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun'un Isparta'da yaşanan aşırı yağış sonrası meydanda gelen su baskınları sonrası sosyal medyadan yaptığı “Çimler suyun altında kalmış ancak buna rağmen belediyenin sulamasına ihtiyacı var gördüğünüz gibi” paylaşımına Günaydın'ın cevabı gecikmedi.

OSMAN ZABUN'UN O PAYLAŞIMI İÇİN TIKLAYIN

Zabunu siyasi cahillik ve yalancılıkla suçlayan Günaydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Siyasette cahilliği ve yalan söylemeyi adet ve meslek haline getirmiş olan AKP İl Başkanı Osman Zabun, kendine ait sosyal medya hesabından şahsım ve belediyemiz hakkında yine yalan ve iftira dolu fotoğraf ve yazı paylaşmış.

Doğrusunu bildiği halde, yaptığı 3 kuruşluk siyaset uğruna mübarek Ramazan ayında yalan söylemekten çekinmeyen Osman Zabun’u ciddiye alıp da cevap vermek doğru olmasa da, yalancı olduğunun ortaya çıkması hayati önem taşıyor.ajans32

Değerli Isparta halkı;
AKP İl Başkanı Osman Zabun’un, “Çimler suyun altında kalmış ancak buna rağmen belediyenin sulamasına ihtiyacı var gördüğünüz gibi” başlığıyla sosyal medya hesabında fotoğraflarını yayınladığı yer Karayollarına ait ve Isparta Belediyesi ile uzaktan yakından alakası yok.
O yayınlanan yer, Osman Zabun ve o gibilerin 13 yıllık tek başına iktidarları döneminde yıllardır yaptıramadığı ajans32 Sav-Gönen arasında kalan çevre yolu. Şehrin giriş çıkışlarını mahfeden, onlarca insanımızın vefat etmesine yol açan bu yolun bitirilememesinden dolayı utanması gereken Osman Zabun, utanmadan, kendilerine ait olan yolu sanki Isparta Belediyesininmiş gibi lanse ederek yalan söylemekte ve iftira etmektedir.

Dört dörtlük çalışan ve gece gündüz Isparta halkına hizmet eden Isparta Belediyesine söyleyecek bir söz bulamayan Zabun ve zihniyetini söylediği yalan ve iftiralarla baş başa bırakıyor, bu mübarek Ramazan gününde kendilerini siz değerli halkımıza havale ediyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum