Günaydın’dan Zabun’a Veryansın

Ben Bu Konuda Uzmanım, Ya Sen Kimsin?

Yayınlanma:
Günaydın’dan Zabun’a Veryansın

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, geçtiğimiz günlerde kendisi ile ilgili basına açıklamalarda bulunan Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun’u sert bir dille eleştirerek; “Ben projeler yapıyorum. Bu kişi de çıkıyor televizyonlarda program yapıyor. Ben bu konuda uzmanım. Peki ya sen kimsin?” dedi. 

 

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Kent Konseyi’nin önceki gün Kültür Sarayında gerçekleştirilen 3. Olağan genel kurul toplantısına katıldı ve bir konuşma yaptı. Başkan Günaydın, bu konuşmasında geçtiğimiz günlerde gerek yazılı gerek görsel basına kendisi hakkında açıklamalar ve iddialarda bulunan Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun’a sert eleştirilerde bulundu. 

Başkan Günaydın, kongrede yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Kent Konseyi'ni istediği noktaya getiremedim. Bunun için de Mahmut Bülbül'e kusura bakma dedim. Gerçekten çok çalışmıştır. Bana dosya da getirmiştir. Karıştırdım. Beni davet ettiler. Karşılıklı bir müzakere yapalım dedik. Aksilik ona da gidemedik.  İnşallah Isparta'ya hayırlısı kimse o kazanır. Bülbül'ün acısını yeni yönetimden çıkaracağım. Yani, Kent Konseyi ile bundan sonra daha yakından ilgileneceğim. Yöneticileriyle sürekli istişare içinde olacağım. Mahmut hocam benim 50 yıllık dostumdur. Kendisine arkadaşlığından ötürü teşekkür ediyorum. 

“ISPARTA’NIN GELECEKTEKİ BİN 

YILINA HİTAP EDECEK BİR PROJE BU” 

Bilindiği gibi Isparta’ya çok büyük bir proje kazandırıyoruz. Isparta’nın gelecekteki bin yılına hitap edecek bir proje hazırladık. Bunun için ‘Yaşayan Otogar Projesi’ çizdik. Türkiye'nin iddia ediyorum gelecek bakımından 1 milyon nüfusta olsa kaldıracak. Bin yıl yerinde kalacak proje uyguluyoruz. 25 bin metreküp beton döktük.  En kalitesini döküyoruz. Şu anda bağlantı yollarının asfaltını yapıyoruz.   

“O KADAR PROJE YAPTIM AMA BİR KERE 

ÇIKIP BUNU BEN BAŞLATTIM DEMEDİM” 

Kavşakları da yeniden düzenliyoruz. Bunun için Kolçelik Kavşağı ile birlikte Otogar Kavşağını da çizdiriyorum. Şimdilik başka kavşağa ihtiyacımız da yok.  Sıkı takip ediyorum. Ama bunların hazırlanması, yapılması, çapları Isparta Belediyesi'ne aittir. Bir kere de çıkıp ya bu kavşağı ben yaptırıyorum, ben başlattım demedim.  Benim buna ihtiyacım yok. 

“BEN BU KONUDA UZMANIM 

PEKİ YA SEN KİMSİN?” 

Ama bakıyoruz ki, bazı siyasiler, olmayan şeylerden bir şeyler kapıyor. Buraya para çıkar. Ben çıkarttım der. Ben böyle siyaseti sevmiyorum. Uygulamayı seviyorum.  Bu kişi bir de çıkıyor bu konuyla ilgili televizyonlarda program yapıyor. Ben bu konuda uzmanım. Peki ya sen kimsin? 

“CAHİL ADAM, UZMAN OLMADIĞIN 

KONUDA NEDEN KONUŞUYORSUN” 

Mimarlık Fakültesi var SDÜ'de. Sen nerden biliyorsun gidip de oradaki hocama 'Bu projeyi mahkemeye vereceksin yanlış yapılıyor? diyor. Cahil adam, uzman olmadığın konuda niye konuşuyorsun? Ben çizmemi aşan konuda konuşmam. Sen de yapsana. Isparta'yı kıskanma uğruna mahkemeye ver diyorlar.  Hoca mahkemeye mi verir? 

“HOCA BU NUMARAYA GELMEDİ, 

VE KONSEY İÇİNDE AYRILIK BAŞLADI” 

Bunlar ayıp şeyler. Konsey bu numaraya gelmedi. Hoca gelmedi. İçindeki bir grup bunu fişekledi yapacaksın diye sonra da ayrılık başladı. Bu mu hizmet?. Buna hizmet mi diyorsunuz. Takdiri mahkemeye mi vermek istiyorsunuz. Lütfen bu konuda herkesin dikkatli olmasını dilerim. Eski konseye yapamadığım iyiliği yeni kurula daha iyi yardımcı olacağım. Onlarla iyi bir muhatap olacağım. Ayrıca teknik kurul kuracağım ve konseyle de ilgili olacak” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.