Günaydın'ı AKP'li Sanınca...

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın twetter hesabındaki ilginç paylaşımlar görenleri hayrete düşürdü. Konunun iç yüzü ise kısa sürede anlaşıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Temmuz 2014 09:17
Günaydın'ı AKP'li Sanınca...

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın twetter hesabından yapılan ilgiç paylaşımlar dikkat çekti. Günaydın'ın istifa ettiğini duyuran paylaşımların yanı sıra argo ifadelerin sık sık kullanıldığı paylaşımlar da dikkat çekti.

KORSANLAR ELE GEÇİRDİ
Ancak konunun iç yüzü kısa sürede anlaşıldı. Başkan Günaydın'ın twetter hesabı bilgisayar korsanları tarafından ele geçirilmiş ve o ilgisiz paylaşımlar o korsanlar tarafından yapılıyordu. 

BURMA BURMA BIYIKLARIM...
O garip paylaşımların arasında dikkat çeken bir paylaşım da bugün Isparta'ya gelecek olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili oldu. Günaydın'ın hacklenen twetter hesabından yapılan paylaşımda "Burma burma bıyıklarım Kılıçdaroğlu seni ayıklarım" ifadeleri dikkat çekti.

ERDOĞAN'A UYUŞTURUCU BENZETMESİ
Yine Günaydın'ın hesabından yapılan bir paylaşımda ise "Uyuşturucu gibisin varlığın tripleri yokluğun torbacıları aratır RTE_ERDOĞAN" ifadeleri kullanıldı.

AKP'Lİ SANIP HACKLEDİK
Öte yandan hacker grubu 'mubarhacktr'nin Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı AK Parti'li olduğunu sandıkları için hackledikleri öğrenildi. Başkan Günaydın'ın twetter hesabına bırakılan notta "AKP'Lİ SANIP HACKLEDİK" ifadesi dikkat çekti.  




Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.