Günaydın'ı Sağ Duyuya Davet Etti

Günaydın'ı Sağ Duyuya Davet Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ağustos 2015 13:46
Günaydın'ı Sağ Duyuya Davet Etti

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, MHP'li Belediye yönetimini Isparta'nın menfaatine olan projede işbirliği içerisinde olmaya davet etti.

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Basın Kulübü'nün özel yayınında MHP'li Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a sağ duyu çağrısı yaptı. Isparta'nın menfaatine olan her konuda desteğe hazır olduğunu belirten Bilgiç, şöyle konuştu:"Isparta'da 3 ana problem var. İşsizlik, otopark ve trafik. Merkez şehir içi trafik ve otopark konusu tamamen Belediyenin uhdesinde. Şehir planlamacısı değilim. Bu konuda fikir söylemem doğru olmaz. Ben şuna inanıyorum. Isparta'nın imar planının yeniden yapılması gerektiğine inanıyorum. Isparta nasıl büyüceğine, hangi arterler üzerine şehri kaydıracağına karar vermeli. Isparta kendi değerlerine sahip çıkmalı. Isparta şehir merkezinde önemli mahallelerimiz var. Eski evlerimiz var. Buralarda özel planlama alanları oluşturulmalı. Buralarda kentsel gelişim sağlanmalı. Belediyemiz ön ayak olmalı, ciddi manada kentsel dönüşüm projelerine imza atılmalı. Şehirde rahatlama sağlanmalı.

Dar gelirli vatandaşlarımız için TOKİ projesi sözümüz var. Çalışmayı ciddi manada sürdürüyoruz. TOKİ ile görüşmelerimiz devam ediyor. Şu an sadece Emekliler Derneği'nden 4300 talep var. Bir yandan esnaflarımıza sözümüz var. O projeyi de takip ediyoruz. Büyük bir TOKİ projesini yapacağız ama arzumuz Belediye ile birlikte yapmak. Belediyenin katkı vermesini istiyoruz. Sandık bitti. 2019'a kadar seçim yok. Isparta'da yapılacak düzenlemelerle ilgili Belediyenin desteğine ihtiyacı var. Kendisinin de sağ duyulu bir şekilde bizlerle beraber hareket etmesini bekliyoruz. Benim seçim öncesi sözüm var. Belediyenin Isparta'nın menfaati doğrultusunda talep ettiği her konuda destek olacağımı söyledim. Sonuna kadar bu sözümün arkasındayım."

Milletvekili Bilgiç, Milli Parklar Bölge Müdürlüğü'nce hazırlanan Gölcük projesiyle ilgili de koruma-kullanma dengesine işaret ederek "Projeyi beğenen olur, beğenmeyen olur. Burada koruma-kullanam dengesini en üst seviyede tutmak gerekir. Buraların vatandaşın hizmetine sunulması gerekir. Koruma-kullanma dengesi kurulmalı. Doğayı ve çevreyi sonuna kadar becermemiz gerekiyor. Önemli bir projedir. Başından beri takip ediyor ve destekliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum