Günaydın'ın Ankara'dan Misafirleri Var!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Haziran 2014 16:01
Günaydın'ın Ankara'dan Misafirleri Var!

Ailesiyle birlikte Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret eden Bozyel, seçim sonrası ilk defa belediye başkanı Günaydın’ı ziyaret ettiğini aktararak, “Başkanımız bugüne kadar Isparta halkına hayırlı hizmetler gerçekleştirmiştir. Hizmetlerinin bundan sonrada aynı şekilde devam etmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın gayretli, çalışkan, dürüst bir kişiliğinin bulunduğunu dile getiren MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, bunun neticesinde de 30 Mart’ta Isparta halkının tekrar Günaydın’a teveccüh gösterdiğini belirtti.

Isparta’ya gelmeden önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştüğünü ve selamlarını getirdiğini aktaran Bozyel, “Çok önemli süreç ve günlerden geçiyoruz. Eskiden çok partili demokratik sisteme geçişimizden buyana kadar ay yıldızlı al bayrağımızın olduğu her yerde insanlar özgürce iradelerini ortaya koyarlardı, özgürce siyaset yaparlardı.

Ülkemiz devletimizin gücü, teminatı, varlığıyla siyaset yapardı. Can, mal, seyahat emniyeti vardı. Ama velakin şimdi üç hilalli bayraklarımızın olduğu yerde hem ay yıldızlı al bayrağımızın orada yaşatılması mümkün, hem de milletimizin birlik ve beraberliğinin temini söz konusu. Bu vesilesiyle Isparta Belediyesi’nin önünde üç hilalli al bayrakla, al yıldızlı al bayrağı yan yana görmek ayrıca Türk Milliyetçileri, bizim için de şereftir. Bu şerefi tekrar yaşattığı için Isparta halkına ve bu şerefi teslim ettiği için Sayın Belediye Başkanımıza bizde müteşekkiriz. Bu şerefle insan ne kadar övünse yeridir diyoruz” dedi.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel’in, belediyeyi ve şahsını ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Sayın Bozyel partimizde ışık dağıtan değerli bir kişiliktir. Bizleri ziyaret etmeleri Isparta için de bir ışıktır. Bizlere tavsiyelerini iletirler, aynı Genel Başkanımız gibi kalpten ve gönülden iyi hizmetlerin yapılmasını arzu ederler.

Genel Sekreter Yardımcımızın ziyareti bizlere moral ve cesaret vermekte, Isparta’mıza en güzel hizmetin yapılmasına da katkı sunmaktadır. Karşılıklı güzel fikir alışverişlerimiz olacak. Ziyaretleri bize huzur, mutluluk, başarı, bilgi katmaktadır. Kendilerine ve Sayın hanımefendiye ziyaretlerinden dolayı gönülden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum