Günaydın'ın Büyük Projesi Ne?

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın büyük projesi ne?

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ocak 2015 22:23
Günaydın'ın Büyük Projesi Ne?

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yeni yılın ilk gününde hedeflerini sıraladı. İlk etapta Gökkubbe’yi tamamlayacaklarını ve otoparklardan birkaç tanesini hayata geçireceklerini belirten Günaydın, Yeni Otogar Projesiyle birlikte dev bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlandıklarını açıkladı. Bu yılki projelerin esrarengiz projeler olacağını vurgulayan Günaydın, halkın kendisini birkaç projeyle yeterli gördüğünden yakındı.

BÜYÜK PROJEMİ AÇIKLARSAM UÇUYOR DERLER
Şu anda söyleyemeyeceği büyük bir projesinin olduğunu dile getiren Günaydın, “Onu söylersem ‘Çok hayal ediyor, o parayı nereden bulacak’ derler. Ayrıca büyük bir sosyal merkez yapıyoruz. Gökkubbe ihalesi 5 Ocak’ta yapılacak. Onu 2015’te bitireceğiz” dedi.

BENİ BİR OTOPARKLA YETERLİ GÖRÜYORLAR
Öte yandan vatandaşın kendine ‘Belediye önündeki otoparkı bitirirsen helal olsun’ dediğine dikkat çeken Günaydın, “O proje bir şey değil ki! Daha büyük projeler yapmak istiyorum. Ama beni bu otoparkla yeterli görüyorlar. Halkımız bir belediye başkanını bir dönem bir şey yaptı mı yeterli görüyor” diye konuştu.

ANITLAR KURULU DA BANA İNANMIYOR
Diğer taraftan Hükümet Meydanı’nın altını kullanmak için Anıtlar Kurulu’na gittiğini belirten Günaydın, şöyle devam etti; ‘’Anıtlar Kurulu, ‘Duyduk bir otoparka başlıyormuşsunuz, 4-5 tane daha yapacakmışsınız, hele önce bir tanesi bir yapın’ dediler. Onlar da inanmıyor! Bahsettiğim büyük projeyi açıklarsam Anıtlar Kurulu hiç inanmaz. Ondan sonra Hükümet Meydanı’nın altını vermezler.

YENİ OTOGAR İÇİN SATIN ALMALAR BAŞLIYOR
Dev bir Otogar projemiz var. Projelerimizi kendimiz çiziyoruz. Otogar Projesi. Esrarengiz bir proje olacak. 160 dönüm üzerine oturan bir otogar olacak. Önümüzdeki hafta arsaları satın almaya geçeceğiz. Otogar projesi 200 yıl dayanacak bir proje. 160 dönümü satın alacağız. Başladıktan sonra 2 yıl içinde burayı da tamamlarız. Arsa sahiplerini tek tek çağırarak konuşacağız. En zoru satın almak.

30-40 YIL SONRA ŞEHRİN MERKEZİ ÇÜNÜR OLACAK
İstanbul yolundan bu arsayı tam olarak görüyorsunuz. Biz göremeyiz ama 30-40 yıl sonra şehrin ana merkezi oralar olacak. Biz şehirciliği biliriz. Şehir bir anda büyüyecek. Çünkü üniversite orada. Çünür eski köyümüz. Belki 15 yıl sonra bir tane eski ev bile bulamayacaksınız. Orası da modernleşecek. Seçimlerde Çünür ve Davraz’da halka ‘Arsalarınızı satmayın, buralar değerlenecek’ diye bağırdım. Neden rantçılar buraları kapsın? Halkımızın olsun onlar değerlendirsin.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum