Günaydın’ın Hızına Yetişemiyoruz

Günaydın’ın Hızına Yetişemiyoruz

Yayınlanma:
Günaydın’ın Hızına Yetişemiyoruz

MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, partisinin Halife Sultan Mahallesi’nde düzenlediği Mahalle Buluşması’nda yaptığı konuşmada “İnanın biz Yusuf Ziya Günaydın’ın hızına yetişemiyoruz. İnanın diğer adaylar da Yusuf Ziya Günaydın’ın projelerine yetişemezler. Günaydın, eserleriyle diğerleri polemikleriyle anılıyor” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın’ın Halife Sultan Mahallesi’nde düzenlediği Mahalle Buluşması’na katıldı.

Milletvekili Sönmez, Yusuf Ziya Günaydın’ın hızına yetişemediklerini kaydederek “Bazıları algılar oluşturmaya çalışıyorlar. Şimdi o algıları falan kenara bırakın. Biz, açık söylüyorum Yusuf Ziya Günaydın’ın hızına yetişemiyoruz. Kendisi sürekli sahada. Bir bakıyorsunuz bir mahallede, bir bakıyorsunuz sanayide esnafla, işçiyle dertleşiyor. Bir bakıyorsunuz bir aileye misafir olmuş. Bir bakıyorsunuz üniversitede gençlerle şakalaşıyor. Kendisini, enerjisini, birikimini Isparta’ya adamış bir isim Yusuf Ziya Günaydın. Belediyecilikte bir marka.

Diğer adaylar da Günaydın başkanımın projelerine yetişemezler. Isparta 5 yıl epeyce kaybetti. Şimdi o 5 yılı Isparta geri kazandırmak için Yusuf Ziya Günaydın’ın enerjisine ihtiyacımız var. 5 yılı geri kazanmak için 24 saati 48 saate çıkararak çalışacak bir enerjiye ihtiyacımız var. O enerjinin adı da Yusuf Ziya Günaydın’dır. 31 Mart’ta vereceğiniz destek, Isparta’ya enerji olarak dönecek” diye konuştu.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum