Günaydın'ın Katkısını Göremedik

Ak Parti İl Başkanlığında dün İl Divan toplantısı yapıldı. Toplantıya Ak Parti Isparta Millet vekili Recep Özel, İl Başkanı Nuri Uzaktaş ve çok sayıda partili katıldı. Toplantının ana maddesi 2014 yerel seçimleri ve mevcut belediye oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2013 10:36
Günaydın'ın Katkısını Göremedik

Ak Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş ve Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, yaptıkları konuşmada 2014 yerel seçimlerini değerlendirerek Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı eleştirdi.

BABASI BAŞKAN OLMASAYDI BUNLARI YAPABİLİRMİYDİ
Ak Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, 2014 yerel seçimlerinde Isparta için Ak Parti’nin Isparta Belediyesi’ni alasının en hayırlısı olacağını ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın Isparta’ya katkısının olmadığını belirterek, “Biz Ak Parti olarak Isparta’da şu anda mevcut olan belediyenin Isparta için yaptığı bir icraatı göremedik.

Ama Isparta Belediyesi’ni aldığımız taktirde Isparta’nın menfaatleri doğrultusunda her türlü adımı atacağız. Diğer bir konuda şu anda mevcut olan Isparta Belediyesi’dir. 2009 yılına kadar hiçbir büyük projeye imza atmayan Yusuf Ziya Günaydın’ın kızı o yıldan sonra babasının belediye başkanı olmasından dolayı Isparta’nın ciddi projelerinde görev aldı. 30 büyük proje için 900 bin TL para harcandı.

Bir de Yusuf Ziya Günaydın’ın kızı belediye de İmar Komisyonu Üyelerini toplayıp brifing verdi. Yapacağı projelerin güzelliğinden bahsetti. Bizde şu soruyu soruyoruz. Babası Belediye Başkanı olmasaydı böyle bir şey olabilir miydi? Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın her konuşmasında ailemi karıştırmayın diyor. Biz hiçbir zaman Günaydın’ın ailesini konuşmalarımız da katmadık. Bu söylediğim sözler ise var olan şeyler. Yaşanmış şeyler.” dedi.

ISPARTA’DA HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ
Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel ise konuşmasında Isparta halkının 2014 yerel seçiminde en iyi kararı vereceklerini ifade ederek muhalefet partilerinin Ak Parti projelerinin hepsine karşı çıktıklarını belirtti.
Özel açıklamasında şu ayrıntılara yer verdi.

“2014 yerel seçimlerine çok sayılmayacak bir zaman kaldı. Bu süre zarfında Ak Parti teşkilatımız çalışmalarını sürdürüyor. Ben İnanıyorum ki 2014 yerel seçimlerinde hedefimize ulaşacağız. Bunun için gayret ediyoruz. Ama şöyle bir durum var.

Seçim çalışmalarında her parti rakibini eleştirecek. Ama bazı partiler de böyle bir anlayış yok. Genel olarak rencide edici, hakaret içerikli cümleler kullanıyorlar. Biz Ak Parti teşkilatı olarak kesinlikle eleştiriye açığız. Ancak diğer partilerden hakaret içerikli kelimeler, cümleler duyarsak karşılığını da veririz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum