Günaydın'ın Ofisine Gizli Kamera Konulmuş

Belediye Başkanı Günaydın'ın sahibi olduğu Günaydın İnşaat'ın Antalya'daki ofisinde de polis görevlendirildiği öğrenildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2011 10:50
Günaydın'ın Ofisine Gizli Kamera Konulmuş

Belediye görevlileri ile MHP İl Başkanı İsa Yalçın ve bazı işadamlarına yönelik yürütülen gizli soruşturma kapsamında Belediye Başkanı Günaydın'ın sahibi olduğu Günaydın İnşaat'ın Antalya'daki ofisinde de polis görevlendirildiği öğrenildi.

Ayrıca bir polisin stajer sıfatıyla büroda işe başladığı ve 1 ay çalıştıktan sonra işten ayrıldığı iddia edildi.

Belediye’ye yönelik gizli operasyon kapsamında şüpheliler ve diğer ilgililerin uzun süredir teknik takip altında tutulduğu da ortaya çıktı. Yine şüphelilerin sık sık takıldığı bazı mekanlara da gizil kamera konulduğu öğrenildi. Teknik takip sonucunda şüphelilerin temas içinde olduğu 100’e yakın kişinin de gözaltı sürecinde ifadesine başvuruldu.

Operasyon kapsamında 3 reklam şirketi sahibi ile eski Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü, Kültür ve Eğitim Müdürü’nün tutuklanması dikkatleri Belediye’nin her yıl yaptığı reklam ihalesine yönlendiriyor.

Şüphelilerin gizli kalması gereken reklam ihalesi yaklaşık maliyet miktarıyla ilgili bilgi paylaşarak ihaleye fesat karıştırdıkları iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.