Günaydın'ın Seçim Bürosu Açılışında Sürpriz İsim

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın 2'nci seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi. Açılışta bir de sürpriz isim vardı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Şubat 2014 10:36
Günaydın'ın Seçim Bürosu Açılışında Sürpriz İsim

30 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarına hız veren Belediye Başkanı ve Aday Yusuf Ziya Günaydın Fatih Mahallesi Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu karşısında seçim bürosu açtı. Açılışa çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplam 4 seçim bürosu bulunan Başkan Günaydın 2’nci seçim bürosunun açılışı yapmış oldu. Başkan Günaydın diğer seçim bürolarının açılışını da önümüzdeki günlerde yapacak.



AÇILIŞA SÜRPRİZ İSİM
Fatih Mahallesi’nde seçim bürosu açılışına Demokrat Partili Belediye Meclis Üyesi Halil Elitok’da katıldı. Açılışta DP’li meclis üyesi Halil Elitok ile Başkan Günaydın samimi görüntüler vermesi dikkat çekti. Belediye Meclis üyeleri Demokrat Partili Nuri Selçuk, MHP’li Uğur Bestelci’nin AK Parti’ye transferinin ardından Halil Elitok’un da MHP safları arasına katılacağı iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.