Gündemlerinde Halk Yok!

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, hedef tahtasına hem MHP’yi hem de AK Parti’yi koydu. Şenol, merkezde AK Parti’nin yerelde ise MHP’nin gündeminde halkın olmadığını ileri sürerek partisinin önce yerelde ardından da genelde iktidar olacağını ileri sürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Eylül 2013 08:12
Gündemlerinde Halk Yok!

Seçim çalışmalarına erken başlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bir taraftan merkezi iktidar olan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’ye bir taraftan da yerelde iktidar olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’ne yüklendi.

ISPARTA’YI HARİTAN SİLDİLER
Şenol, Ajans32 muhabirine yaptığı açıklamalarda “AKP’nin ülke genelinde halkımızı ne duruma düşürdüğü ortadır. Kredi borçları, sosyal yozlaşma, dış politikadaki basiretsizlik… liste uzayıp gidiyor. Isparta’yı da 10 yılı aşkın iktidarı döneminde adeta haritadan silmiştir. Bu ortamda kendi iddialarıyla yüzde 60 oy almaları hayal ürünü olmaktan başka bir şey değildir” dedi.

ISPARTA HASAN BALAMAN’I VE ONU
MUSALAT EDENLERİ UNUTMADI
AK Parti’nin Isparta’yı her zaman cezalandırdığını öne süren CHP İl Başkanı Vedat Şenol, “AKP Isparta’yı hep cezalandırdı. Hasan Balaman’ı Isparta esnafı unutmadı. Elbette onu Isparta’nın başına musallat eden AKP’yi de” ifadelerini kullandı.

MHP’Lİ BELEDİYE NE YAPTI?
Şenol, MHP’nin de Isparta’da yerel iktidar olduğunu, ancak Isparta’nın yerel iktidar eliyle de sürekli kan kaybettiğini iddia etti. Şenol, “MHP’li belediye Isparta’da istihdam yaratacak ne gibi projeler üretti? Isparta göç veren bir kent. Sayın Başkan bunun önüne geçmek için, ne gibi çalışmalar yaptı?” diye sordu.

NE MHP NE DE AKP…
Isparta’nın yerel iktidar eliyle çözülebilecek sorunlarının hala gündemde olduğunu kaydeden Şenol, “Hava kirliliği, otopark sorunu, trafik sorunu burada da liste uzayıp gider. Ama ne genelde AKP’nin ne de yerelde MHP’nin halkında gündem olmadığı için sorunlar çözülmek bir yana çığ gibi büyümektedir” dedi.

ISPARTA’NIN İHTİYACI CHP
CHP İl Başkanı Şenol, “İşte bu ortamda hem Türkiye’nin hem de Isparta’nın ihtiyacı olan şey CHP’dir. CHP halkçı projeleri ile Isparta’da da Türkiye’de hem huzur, hem ekonomi, hem dış politikada halkımızın yüzünü güldürecektir. Isparta bugüne kadar CHP belediyeciliği ile tanışmamıştır. İşte önümüzdeki yerel seçimlerde Isparta CHP belediyeciliği ile tanışacak ve ilk genel seçimlerde de partimiz iktidar olacaktır” diye konuştu.

ANKETLER ISMARLAMA
Bugüne kadar yapılan anketlerin ‘ısmarlama’ olduğunu iddia eden Şenol, “Yapılan anketler inandırıcı değildir. Ismarlama anketler, ısmarlayanın istediğine göre sonuçlar vermektedir” görüşünü savundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum