“Güneş Gibi Parlayın” Elida Moda Açıldı

“Güneş Gibi Parlayın” Elida Moda Açıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2020 16:46
“Güneş Gibi Parlayın” Elida Moda Açıldı

Isparta’da bayan kıyafet üzerine yeni bir trend kazandıracak olan Elida Moda Mağazası açıldı.

Isparta’da giyim sektöründe yeni bir işletme daha hizmete girdi. İşletmeciliğini Adile Yavuz’un yapacağı Elida Moda bayan giyim mağazası Yayla Mahallesi 1604 sokakta hizmete girdi.

Kalitenin ve şıklığın aynı çatı altında buluştuğu Elida Moda Bayan Giyim mağazası modayı yakından takip eden bayanlara hitap ediyor. Mağazada her bütçeye uygun kaliteli ürünlerde bulmak mümkün.

Elida Moda bayan giyim mağazası sahibi Adile Yavuz ise, “İlimiz giyim sektöründe uzunu yıllar deneyim ve tecrübelerimle yola çıkarak işletmemizi açtık. Modayı yakından takip ederek Ispartalı bayanlara en şık ve trend kıyafetleri sunacağız. Fiyatlarımız her bütçeye hitap edecek. Farkımızı görmeleri için tüm Isparta halkını mağazamıza bekliyoruz” dedi.
Giyimde sezonun en trend parçalarını Ispartalılarla buluşturacak olan Elida Moda, Yayla Mahallesi 1604 Sokak No: 2’de (Eski Kültür Sineması karşı arası, Safran mağazası çaprazı) hizmet verecek.

ELİDA MODA’NIN INSTAGRAM SAYFASI>>>
https://instagram.com/elida.moda?igshid=1pup9qzv3a9th

elida1.jpg

elida2.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum