Güneykent Başbakan Davutoğlu’nu Ağırladı

Güneykent Başbakan Davutoğlu’nu Ağırladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Nisan 2016 09:14
Güneykent Başbakan Davutoğlu’nu Ağırladı

AK PARTİ Genel Merkezi Yerel Yönetimler Sempozyumu için belediyeler arası Gençlik ve Belediye konulu proje yarışmasında Gül Kenti Güneyken Gül Evi Projesi ile Belde Belediyeleri arasında 3. Ödülüne layık görüldü.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ödül alan Isparta Güneykent Belediyesi standını ziyaret etti.

Isparta'nın Gül'ü, Gül ürünlerini ve bu alandaki istihdamı ve Isparta ziyaret programı'da, bu buluşmada konuşuldu.

AK PARTİ Genel Merkezi Yerel Yönetimler Sempozyumu için belediyeler arası Gençlik ve Belediye konulu proje yarışmasında Gül Kenti Güneykentimiz Gül Evi Projesi ile Belde Belediyeleri arasında 3. Ödülüne layık görüldü.

Ödülü Başbakan Ahmet Davutoğlu verdi. Konuyla İlgili olarak Haber32'ye açıklama yapan Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün ''Sayın Başbakanımızı standımızda ağırladık. Standımıza ziyarette bulunan Sayın Bakan, Milletvekilleri, Belediye Başkan'larımız bizlere büyük bir onur yaşattılar. Gül Kenti Güneykentin Gül Evi Kadınlarımız ve Yeni Dünya İş Kadınları Platform Başkan'ı Havva Külünk bizleri yalnız bırakmadılar. Ve bizleri bu faaliyet ve gün içi ziyaretlerde yanıbaşımızda yer alan Vekilim Said Yüce'ye Süreyya Vekilime Osman Başkanıma Kalbi teşekkürler. Memleketimizden standımıza uğrayan hemşehrilerim Amca kızı ve ailesi sizlerede ayrıca teşekkürler. Desteklerini esirgemeyen vatandaşlarıma Ak selamlar. Bu bizim için büyük bir onurdu büyük bir gururdu'' dedi.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.