Güneykent Festivale Hazırlanıyor

Güneykent Festivale Hazırlanıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mayıs 2017 14:04
Güneykent Festivale Hazırlanıyor

Isparta’nın gül turizmi ile adını duyuran Güneykent beldesi iki yıldır düzenlediği Gül Festivalinin 3.’sünü düzenlemeye hazırlanıyor. 

Isparta'nın en büyük Gül Bahçelerine sahip olan Güneykent'in genç ve başarılı Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün, Gül Bahçelerini avantaja çevirmeyi başardı.  Daha önceleri Isparta Merkezde düzenlenen festivaller bitince, bu kez Güneykent'te uygulamalı olarak Gül Festivali düzenlenmeye başlandı. Gül Bahçelerine davet edilen yerli ve yabancı Turistler sabahın erken saatlerinde gül toplayan Güneykentlilerle birlikte Gül Bahçelerinin eşsiz güzelliği ve büyüleyici kokusuna tanıklık ediyorlar.

Festival Boyuncada Gül Kenti Güneykent'e çeşitli sanatçılarda gelerek hem gül topluyor, hem de Güneykent’te çeşitli programlar düzenliyorlar. Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yapan Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün;  ''Isparta’mızın en önemli değeri markası ekonomisi çiçeklerin şahı gülün serüveninde buluşmak üzere... Gül gibi bir gün geçirmek üzere Isparta nın tek gül Festivaline tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz'' dedi.

18198223_1489999167712170_2834966907732750673_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.