Güneykent Neden Hayır Dedi?

Güneykent Neden Hayır Dedi?

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Nisan 2017 15:56
Güneykent Neden Hayır Dedi?

Köyden mahalleye dönüşerek Güneykent'in belde olarak kalmasını sağlayan Baladız (Gümüşgün) 16 Nisan halk oylamasında 'hayır' sürprizi yaptı.

AK Parti'nin en güçlü olduğu yerleşim yerlerinden birisi olan Güneykent'te 'hayır' şoku yaşanıyor. 3 dönemdir AK Partili belediye tarafından yönetilen, bu süre içerisinde de önemli yatırımlar alan Güneykent'te Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne 'hayır' oyu çıktı. Ancak Güneykent'te hayırın önde çıkmasının nedeni ise sonradan beldeye mahalle olarak bağlanan Baladız Köyü. Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün, sosyal medya hesabından kasabasının mahalle mahalle seçim sonuçlarını paylaştı.

Belediye Başkanı Gözgün, Güneykent'te Orta, Yenice ve Tekke Mahallelerinde yüzde 58.8 evet, yüzde 41.2 oranında hayır oyu çıktığını açıkladı. Gözgün, Baladız Mahallesi'nde ise yüzde 48 evet, yüzde 52 hayır oyu çıktığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.