Güneykent'e 100 Bin Liralık Piyango

Isparta'nın Gönen İlçesine'e bağlı Güneykent Beldesi'ne AK Parti Isparta Milletvekillerinin girişimleri ile 100 bin liralık kaynak aktarıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2014 12:50
Güneykent'e 100 Bin Liralık Piyango

Yeni yılla birlikte Güneykent Belediyesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan parayı kaptı. Güneykent Belediye Başkanı Fahretdin Gözgün, müjdeyi kasaba halkına Facebook hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.

İşte o açıklama: "TEŞEKKÜRLER Gül Vatanın Ustası Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN Gül Sevdalısı Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanım İdris GÜLLÜCE ve Gül Şehrin Gül Vekilleri Süreyya Sadi BİLGiÇ ve Recep ÖZEL... 2014 de girerken piyango birleşme ile kurtulmuş Güne...ykente vurdu. 100.000,00 Tl ödenek çevre temizliğinde kullanılmak üzere belediyemiz hesabına aktarıldı. Çöp kamyonundan sonra bu destek Gül Kentin daha güzel olmasına sebep olacak. Ödenekte emeği geçenlere tekrardan Canı Gönülden teşekkür ediyorum."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.