Güneykent’te Muhteşem Düğün

Güneykent’te Muhteşem Düğün: M. Gökalp Ve Göktuğ Erkekliğe İlk Adımını Attı

Yayınlanma:
Güneykent’te Muhteşem Düğün

Süleyman Demirel Havalimanı’nda görevli Zuhal Köylü ile sağlık camiasının tanınmış isimlerinden Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi çalışanlarından Harun Köylü’nün oğulları, M. Gökalp ve Göktuğ erkekliğe ilk adımını attı.

MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez hafta sonu Güneykent Kasabası’nda Zuhal ve Harun Köylü çiftinin oğulları M. Gökalp ve Göktuğ’un sünnet merasimine katıldı. Aileyi yalnız bırakmayan Sönmez, kasabada yoğun ilgi ile de karşılaştı.

6 Ağustos Pazar günü Güneykent Kasabası’nda bulunan Recep Tayyip Erdoğan meydanında örf ve adetlere uygun şekilde gerçekleştirilen düğün merasimine, Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, MHP İl Başkanı Ahmet Önder Topçu, Güneykent Belediye Başkanı Metin Kutsal, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Ertuğrul, ADSM çalışanları, Sağlık camiasından davetliler, SD Havalimanı yöneticileri ve çalışanları ile yaklaşık 3 bine yakın davetli katıldı.

guneykentte-muhtesem-dugun-1.jpg

guneykentte-muhtesem-dugun-2.jpg

guneykentte-muhtesem-dugun-3.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.