Günün Bomba Transfer Haberleri

Cardozo perşembe İstanbul’da

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Temmuz 2013 11:14
Günün Bomba Transfer Haberleri

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Cardozo için taraftarlara "Perşembe FB TV'yi takip edin" diyerek adeta müjde verirken, golcü futbolcunun Benfica'nın İsviçre'de yapacağı 3 hazırlık karşılaşmasının kadrosuna alınmayacağı belirtildi. Bu durum Portekiz'de "Cardozo Benfica'dan ayrıldı" diye yorumlandı. Bu arada Fenerbahçe ile Benfica'nın bugün yapacağı görüşmenin ardından transfere son noktanın konulması ve Oscar Cardozo'nun perşembe günü Türkiye'de olması bekleniyor.

Boateng bombası!
Galatasaray yıldız futbolcu ile görüşüyor
Corriere dello Sport’un haberine göre; Galatasaray, Ocak transfer döneminde Ganalı futbolcu için Milan’a teklif yapmıştı. Ancak İtalyan ekip 15 milyon Euro bonservis bedeli istediği için bu transfer gerçekleşmemişti. Ayrıca oyuncu da sarı-kırmızılı takıma gitmeye sıcak bakmamıştı.

Ancak iddialara göre; Wesley Sneijder ile görüşen Boateng, Galatasaray’a transfer konusuna daha olumlu bakmaya başladı. İtalyan basınına görme; Milan ile Galatasaray arasındaki görüşmeler Ocak ayından beri devam ediyor. Galatasaray’ın bonservis bedelinde 10 milyon Euro'nun üzerine çıkması dahilinde ise transfer gerçekleşecek.

Devlerin Gervinho savaşı
G.Saray ve F.Bahçe'nin Fildişili süper golcü için devrede olduğu bildirildi
Afrika basını, Arsenal ile yollarını ayırması beklenen Gervinho için Galatasaray ve Fenerbahçe'nin devrede olduğunu iddia etti. Sözleşmesi 2015 yılında bitecek olan 26 yaşındaki Fildişili golcü için kısa süre içinde somut gelişmelerin yaşanabileceği kaydedildi. Avrupa medyası, Roma'nın da Gervinho için Arsenal'e 8 milyon euro ödemeye hazır olduğunu yazdı.

Klopp, Karaman'a Enes Ünal'ı sordu!
Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Borussia Dortmund ile oynanan hazırlık maçından sonra Ruhr ekibinin antrenörü Jurgen Klopp’un yanına giderek, fikir alışverişinde bulundu. Özellikle son üç sezonda yakaladıkları çıkışa değinen Karaman, Bundesliga’da kazanılan şampiyonluk ile geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde yaşanan başarıyı ilk ağızdan dinledi.

Dortmunlu futbolcuların form durumunun nasıl bu kadar iyi ve istikrarlı olduğunu soran deneyimli teknik adam, Klopp’un çalışma metodları ile antrenman sistemleri hakkında bilgi aldı. Hikmet Karaman, “Meslektaşıma futbolcuların nasıl bu kadar formda kalabildiklerini sordum? ‘Tatilde sürekli iletişim halindeyiz, antrenman yapmak zorunlar. Eğer kilo alırlarsa 400 euro ceza veriyorum’ karşılığını verdi” dedi.

Alman çalıştırıcı Klopp ise son dönemde Avrupa’nın da gündemine giren 16 yaşındaki golcü Enes Ünal’ı sordu. Enes’in özelliklerini ve saha dışındaki durumunu merak eden Klopp, genç oyuncu ile yakından ilgilendi.

Sebastian Frey kadro dışı
Kaleci sorununu çözmek isteyen Bursaspor’un listesinde bulunan Sebastian Frey, kulübü Genoa tarafından sezon öncesi kamp kadrosuna dahil edilmedi. Yeşil Beyazlı kulüp ile görüşme halinde olan 33 yaşındaki file bekçisinin yerine Emiliano Viviano’yu düşünen Cenevre takımının, Frey’i gözden çıkardığı ve 2013-14 sezonu için kadroda düşünmediği belirtildi. SKY’da yer alan iddiada da Fransız kaleci Frey’in Bursaspor’dan 2 milyon euro kazanacağı yazıldı.

Bekle beni Galatasaray
Obi Mikel sarı kırmızılı yönetimin isteğini geri çevirmedi ve ücretinde indirim yaptı. Fransız basınına konuşan Nijeryalı oyuncu "Artık ayrılma zamanı" diyerek Cimbom'u adres gösterdi.

Galatasaray transfer dünyasında yine büyük sarsıntıya neden olacak. Sarı-kırmızılı ekip, ön libero mevkisi için bir yandan Melo girişimlerini sürdürürken, bir yandan da John Obi Mikel'de büyük mesafe katetti. Chelsea'nin Nijeryalı yıldızı için yapılan görüşmeler Avrupa basınında yakından takip edilirken, bu futbolcu Fransız medyasına önemli açıklamalar yaptı.

G.saray için hazırım 
Le10Sport'a konuşan 26 yaşındaki oyuncu, "Uzun süredir Chelsea'deyim. Artık ayrılma zamanının geldiğini düşünüyorum. Galatasaray için yıllık ücretimde indirime gitmeye hazırım" diyerek sarı-kırmızılı takımın teklifini kabul ettiğini gösterdi. Bu açıklama sonrası G.Saray'daki ön libero arayışının nasıl sonuçlanacağı daha da merak edilir oldu. Fatih Terim ve taraftarın çok istediği ancak başkan Ünal Aysal'ın soğuk baktığı Melo mu yoksa daha genç ve daha yetenekli olarak gösterilen Obi Mikel mi Florya'nın yolunu tutacak? Bu sorunun yanıtının hafta içinde verilmesi bekleniyor.

Wellington transferinde flaş gelişme!
Galatasaray'la adı anılan ve anlaşma safhasında olunan Sao Paulolu Wellington'da ilginç bir gelişme yaşandı. Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan ve her an anlaştığını duyurabileceği Sao Paulolu Wellington'ın eşi bombayı patlattı!

Kocasının Vitoria ile oynanan maçta gördüğü kırmızı kartın ardından soğukkanlığını yitiren ve gelen tepkilere karşı duyarsız kalamayan Aline Verteiro, "Çılgınlara elveda de!" mesajını kendisine ait Twitter hesabından yayınladı. Kısa bir süre içerisinde mesajını silen ve hesabını 'korumalı' hale alan Verteiro sessizliğe büründü.

Ayrılık iması Sao Paulo taraftarlarını daha da kızdırırken Galatasaray'ın Felipe Melo'ya odaklanmışken bu gelişmesinin yaşanması karşısında nasıl bir tavır takınacağı ise merak konusu oldu.

Kartal'da rota yeniden Robinho
Beşiktaş'ta Robinho defteri sürpriz bir şekilde yeniden açıldı. Asbaşkan Ahmet Nur Çebi'nin daha önceki Robinho harekatında temas kurduğu menajer Antonio Salerno, "Robinho için artık Beşiktaş'ın önünde engel kalmadı" dedi. Çebi ile görüşen Salerno "Santos, Robinho'dan vazgeçti. Asbaşkan Galliani'nin Robinho'nun takımda kalmasından mutlu olduğunu söylemesi de sadece bir politika. Beşiktaş, Robinho'yu alabilir" diye konuştu. Bu sözler üzerine Çebi, İtalya'ya yeni bir sefer düzenleme kararı verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.