Gurbetçi Vatandaşlardan Engellilere Destek

Hollanda'da yaşayan hayırsever Yakalı vatandaşların ve bazı firmaların desteğiyle alınan 12'si akülü toplam 15 tekerlekli sandalye, Gelendost ilçesinde törenle ihtiyaç sahiplerine verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mayıs 2012 12:45
Gurbetçi Vatandaşlardan Engellilere Destek

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene Kaymakam Ferhat Peşin, Belediye Başkanı Halim Kıyak, Yaka Belediye Başkanı İbrahim Perçin, Gelendost Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Yaşam Altınkurt ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Ferhat Peşin, yaptığı konuşmada, engelli vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirterek, her türlü yardım faaliyetlerini yürekten desteklerini söyledi. Peşin, tekerlekli sandalyelerin edinilmesinde katkısı olanlara teşekkür etti.

Belediye Başkanı Halim Kıyak ise, engellilerin topluma kazandırılmasında öncülük eden tüm projeleri desteklediklerini ifade etti.

Tekerlekli sandalyeleri Hollanda'da yaşayan Yakalı vatandaşların ve bazı firmaların desteğiyle edindiklerini belirten Ramazan Aras da, engelli vatandaşlara desteklerinin süreceğini kaydetti.

Konuşmaların ardından 12'si akülü toplam 15 tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.