Gürcan Suvay: 'Herkes Kendi İşine Bakasın!'

Emrespor Kulüp Başkanı Gürcan Suvay, Tık’a sitem ederek, “Onursal Başkanlığından rahatsız olduğu Atakan Yazgan Bey’in Emrespor’a hem Kulüp Başkanı hem de Onursal Başkan olmasından gurur ve şeref duyarız” şeklinde konuştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ağustos 2011 18:05
Gürcan Suvay: 'Herkes Kendi İşine Bakasın!'

Emrespor Kulüp Başkanı Gürcan Suvay, Tık’a sitem ederek, “Onursal Başkanlığından rahatsız olduğu Atakan Yazgan Bey’in Emrespor’a hem Kulüp Başkanı hem de Onursal Başkan olmasından gurur ve şeref duyarız” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz cumartesi günü Ispartaspor Kulüp Başkanı Selçuk Tık’ın yerel bir gazeteye yaptığı açıklamaya cevap gecikmedi. Suvay, Emrespor Kulüp Başkanı Tık’ın eleştirdiği Onursal Başkan Atakan Yazgan ve CHP Milletvekili Ali Haydar Öner’e sahip çıktı. Suvay, Tık’a tepki göstererek, 3 ekibin de birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini söyledi.

ATAKAN YAZGAN’A SAHİP ÇIKTILAR

Emrespor Kulüp Başkanı Gürcan Suvay’ın yaptığı açıklamayı aynen yayınlıyoruz.

İşte o açıklama

“1965 yılında kurulan geçmişi başarılarla dolu bir çok tanıdık simanın formasını giydiği mazisi Ispartaspor’dan eski olan kulübümüz 2011-2012 Futbol Sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecektir. Şu ana kadar yönetim kurulumuzun, teknik kadromuzun ve futbolcularımızın gayretiyle Isparta amatörüne renk kattık. Bu sezon BAL Ligi’nde iddialı takım kurmak için günlerdir çalmadığımız kapı kalmadı. Küçük bir kıvılcımın şehri hareketlendireceğini biliyorduk. Bunun için spor yöneticiliği hiçbir zaman tartışılmayacak Ispartaspor’a en iyi dönemlerini yaşatan, bizzat cebinden para harcayarak, ‘Almaya değil, vermeye gelen’ düşüncesiyle hareket eden Atakan Yazgan Bey’e bir teklifte bulunduk.

“TÜM KAMOYUNU TAKDİRİNİ KAZANDIK”

Teklifte bulunurken Atakan Bey’in protokol ile halkı bütünleştireceğine inancımız sonsuzdu. Nitekim de teklifimizden sonra Sayın Valimiz Memduh Oğuz, Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın, CHP Milletvekili Ali Haydar Öner, ‘yanınızdayız’ mesajı verdiler. Hatta Başkan Günaydın’ın ‘Atakan varsa ben de varım’ demesi güven verip bizleri cesaretlendirdi. Ayrıca tüm kamuoyunun da takdirini kazandık. Atakan Yazgan Bey, Birleşik Ispartalılar Derneği’ni kurarak güçlü bir yönetimle hedefe ulaşılmasının daha kolay olacağını vurgulamıştı. İlk olarak teminat mektubunu verip, transfer görüşmelerine başlanmasında katkısı büyüktür. Takımın başına geçmesini ve yeni yönetim oluşmasını bizzat mevcut yönetim olarak biz talep ettik. Atakan Yazgan Bey çok sıcak bakmamasına rağmen yönetim kurulumuzun ısrarı ve ilgisinden dolayı bu olaya yeşil ışık yaktı.

“BİZE GELMEDİ BİZ ONA GİDEREK DESTEK İSTEDİK”

Atakan Bey, 250 bin nüfuslu bir şehrin profesyonel liglerde takımın bulunmamasının bizimle beraber kendisini de üzdüğünü söyledi. Biz de profesyonel lige aday bir takım olarak kulübümüz Emrespor’un bu iş için ideal bir takım olduğunu kendisine anlattık. Kulübümüzün herhangi bir borcunun olmadığını, bugünlere kendi çabamızla geldiğini bu takıma sahip çıkması gerektiğini vurguladık. Atakan Bey bu teklifimizi geri çevirmeyerek takımımıza destek vermeyi kabul etti. Buradan da anlaşılacağı gibi ‘Atakan Yazgan Bey bize gelmedi biz ona giderek destek istedik.’

“ATAKAN YAZGAN BEY’İN EMRESPOR’A HEM KULÜP BAŞKANI HEM DE ONURSAL BAŞKAN OLMASINDAN DOLAYI GURUR VE ŞEREF DUYARIZ”

Ancak verilen bu destek nedenini anlamadığımız bir şekilde Ispartaspor Kulüp Başkanını çok rahatsız etti. Geçtiğimiz günlerde kendisi bizzat basında tüm takımları kucaklayacaklarını, Emrespor ve Özel İdarespor takımlarını destek olacağını ifade etmişti. Bir haftalık sürede ne değişti de Emrespor’a bu tavır alındı? Onursal Başkanlığından rahatsız olduğu Atakan Yazgan Bey’in Emrespor’a hem Kulüp Başkanı hem de Onursal Başkan olmasından gurur ve şeref duyarız.

HERKESİN DE KENDİ İŞİNE BAKMASININ GEREKLİ OLDUĞUNA İNANIYORUZ”

Biz Emrespor Kulübü olarak bu ligde yer almayı ve profesyonel liglere yükselmeyi en çok isteyen kulübüz. Ve katılan diğer takımlarımızın en az bizim kadar istekli olmasını istiyoruz. Bu aşamada biz işimize bakıyoruz. Herkesin de kendi işine bakmasının gerekli olduğuna inanıyoruz. Tüm kamuoyunun da desteğini arkasına alarak Emrespor’un profesyonel liglere çıkması için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

NİYE DESTEK ALAMADIKLARINI ARKALARINA BAKARLARSA ANLARLAR!

Bu arada kamuoyundan da gerekli desteği alamadıklarından yakınıyorlar. Niye destek alamadıklarını arkalarına bakarlarsa anlarlar! Desteğin basına verilen demeçlerle değil karşılıklı iyi niyetli görüşmelerle geleceğine inanıyoruz. BAL Ligi’ndeki temsilcilerimiz Özel İdare ve Ispartaspor kulüplerinin dostça ve kardeşçe mücadele etmesi gerektiğini, bu şehirde herkesin sokağa çıktığında birbirini tanıdığını, kimsenin kırıcı olmamasını istiyoruz. Sonuç olarak bize bir adım gelene koşa koşa gideriz. Biz yönetim olarak birlik ve beraberlikten yanayız. Kavganın kimseye fayda sağlamadığını düşünüyor ve Isparta’mızı temsil eden tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz.”

LEVENT DOĞAN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum