Gürcan Suvay İddialara Belgelerle Cevap Verdi

Emrespor 2. Başkanı Gürcan Suvay, futbolcuları Alihan Ünal’la ilgili Özel İdarespor’un itirazlarına Futbol Federasyonu’nun ret kararıyla ve yatırılan banka dekontlarıyla cevap verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Aralık 2011 10:40
Gürcan Suvay İddialara Belgelerle Cevap Verdi

Isparta Bölgesel Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Emrespor’da 2. Başkan Gürcan Suvay, belgelerle cevap verdi.

27 Kasım Pazar günü Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Gruba dahil yerel derbi niteliğinde karşılaşmada Özel İdarespor, Emrespor Kulübünün santrforu Alihan Ünal’ın lisansının usulsüz olarak çıkarıldığı yönündeki iddiasına Futbol Federasyonu’ndan ret cevabı geldi. Sezon başından bu yana bir takım çevreler tarafından futbolcu ve yöneticilere her türlü karalamanın yapıldığı ve iftiraların atıldığı Emrespor’a karşı yapılan haksızlıklara Futbol Federasyonu’ndan tokat gibi cevap geldi.

Suvay, profesyonel amatöre dönüş yapan santrforları Alihan Ünal’la ilgili itiraz eden Özel İdarespor Kulübü’nün iddialarına da hem Futbol Federasyonu tarafından verilen ret kararıyla hem de yatırılan banka dekontlarıyla cevap verdi.

2. Başkan Suvay’ın yaptığı açıklamayı aynen yayınlıyoruz. İşte o açıklamalar:
“Isparta’da her zaman tek yürek olalım diyen insanların bizim kulübüme karşı ne yapmak istediklerini anlamış değiliz. Kulüp Başkanımız İsmail Çalışkan ve kardeşi Turgay Çalışkan dışında hiç kimseden maddi destek almadan kendi imkanlarımızla Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde şampiyonluğa oynayan bir ekip yarattık.

Borçsuz bir takımı 3.Lige çıkarmak için büyük fedakarlık yapıyoruz. Başta yönetim kurulumuz, teknik kadromuz ve futbolcularımızda bu hedefe ulaşmak için biz tek yürek olmaya çalışıyoruz. Ancak sezon başından bu yana bazı kulüp yöneticileri, başarısız ve beceriksizliklerini bu tür ayak oyunlarıyla Emrespor’a mahal etmeye çalışıyorlar. Bugüne kadar takımımızın moral ve motivasyonunu bozmak için her türlü oyuna girdiler.

Sadece kulaktan duyma laflarla, dedikodularla değil, bizzat araştırarak doğruyu bulmaları gerekiyor. Bir deli kuyuya taş atıyor, kırk akıllı çıkarmak için uğraşıyor. Bizim yüzümüze gülüp arkamızdan dolap çevirenlere inat bu takım hak ettiği yere mutlaka ulaşacaktır. Biz sadece Emre Mahallesi’nin takımı değil, tüm kentin ekibi olması çabasındayız. Ispartaspor’da, Özel İdarespor’da bizim kardeş takımımızdır. Bir her zaman dostça ve sportmence mücadele etme taraftarıyız. Ancak bu tür ipe sapa gelmez iftiralarla artık karşılaşmak istemiyoruz. Bu tür dedikodular Isparta’mıza zarar vermektedir.

Tüm kenti birlik ve beraberliğe davet ediyoruz.Bu hafta Kumluca Belediyespor’la deplasmanda hayati bir karşılaşma oynayacağız. Bizim artık tek düşüncemiz Isparta’dan bir takımın 3. Lige çıkmasıdır. Bunu da bütün Isparta halkıyla başaracağımıza inanıyoruz. Bu tür sürtüşmeler rakiplerimizi güldürür. Kendi kendimizi güldürmeyelim. Yarın çok geç olabilir, Isparta’ya profesyonel bir takım şart. Gün tek yumruk, tek yürek olma günüdür.”

Futbol Federasyonu Genel Sekreter Vekili Adnan Ersan’ın imzasıyla verilen ret kararında şu görüşlere yer verildi:

“27.11.2011 Pazar günü Atatürk Stadı’nda Isparta İl Özel İdarespor-Emrespor arasında oynana ve Emrespor’un 2-1 galibiyetiyle sona eren Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup 8. Hafta müsabakası Isparta İl Özel İdarespor Kulübü’nün yapmış olduğu itiraz TFF Amatör Kurulunca incelendi.

Yukarıda bahsedilen müsabakada 8 sırt numaralı Emrespor adına yer alan futbolcu Alihan Ünal’a lisans çıkartması için Türkiye Futbol Federasyonu hesabına Alihan Ünal adına yatırılan 2 bin TL’lik amatöre dönüş bedeli olan banka dekontunun aslı ve Isparta ilinin lisans işlemlerinin yapıldığı Türkiye Futbol Federasyonu Antalya Bölge Müdürlüğü’nden istenmiş ev yapılan inceleme sonucunda dekont üzerinde herhangi usulsüzlük (karalama, silme, vb.) olmadığı gibi dekontun üzerinde Ispartaspor veya Emrespor adları geçmemektedir. Ispartaspor İl Özel İdarespor Kulübü’nün itirazın reddine karar verilmiştir. Bilgilerinize rica ederim.”

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum