Güreş Sahasına 1 Milyon TL Harcamam

Güreş Sahasına 1 Milyon TL Harcamam

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Eylül 2019 09:39
Güreş Sahasına 1 Milyon TL Harcamam

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, tüm enerjilerini tüm Isparta’nın istifade edebileceği hizmetler için ayırdıklarını kaydederek, “Hem vaktimizi hem de naktimizi tüm Isparta için harcıyoruz” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, hizmet önceliklerini tüm Isparta’nın faydalanabileceği işlere göre belirlediklerini kaydederek, “Bizim için önemli olan yaptığımız işlerden ‘Isparta’nın ne kadarı faydalanabilecek?’ sorusunun cevabıdır. Bu soruya ‘Isparta’nın tamamı faydalanacak’ cevabını bulduğumuz zaman düşünmeden o işe koyuluruz” dedi.

Başdeğirmen, “Bakın, örneğin okullar belediyenin sorumluğunda değil. Ama boş veremeyiz. Şu ana kadar 20 okulun asfaltını bitirdik. Çünkü eğitim bizim için önemli. Çocuklarımızın daha güzel, daha sağlıklı eğitim alabilmesi Isparta için önemli. Tüm halkın istifade edebileceği işlere hem vaktimizi hem de naktimizi ayırırız” ifadelerini kullandı.

Başkan Başdeğirmen, “Örneğin, Batıkent Mahallemizde bir güreş sahası konusu var. Oraya 1 Milyon TL para harcanması gerekiyor. Kimse kusura bakmasın. Ben o parayı oraya harcamam, ama okullara asfalt yaparım. Şehrin trafiğini rahatlatacak adımları atarım. Bizim hizmet meselesine bakış açımız bu yönde” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum