Gürkan’dan, IGC’ye ziyaret

İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Isparta Gazeteciler Cemiyet Başkanı Şevket Karahan’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mart 2012 12:10
Gürkan’dan, IGC’ye ziyaret

IGC Başkanı Karahan’a destek ve hayırlı olsun ziyaretleri aralıksız olarak devam ediyor. Başkan Karahan’ı son olarak İl Emniyet Müdürlü Ahmet Zeki Gürkan ziyaret etti. Belediye İşhanında bulunan Haber Gazetesinde gerçekleşen ziyarette, samimim görüntüler ortaya çıktı.

Isparta basınının son derece modern ve anlayışlı arkadaşlardan bir araya geldiğini söyleyen Gürkan: “İlinizde yaklaşık olarak 2 yıldır görev yapıyorum. Basın mensubu arkadaşlar Isparta menfaatleri doğrultusunda çalışmalar sürüyor. Isparta’nın çıkarına olan bütün projelere sonuna kadar destek oluyorlar, buda bizi son derece memnun ediyor” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren IGC Başkan’ı Karahan’da, “Sayın Müdürümüz, son derece mütevazi ve hoşgörülü, basını seven sayan birisi. Bizler polis arkadaşlarımızla neredeyse ayrı görevi yapıyoruz. Hem Polislerimiz, hem gazetecilerimiz, kamu hizmeti yapmakta, iki meslekte de çalışan arkadaşlarımız mesai kavramı gözetmeden gece gündüz çalışıyor” dedi. Ziyaret karşılıklı iyi niyet temennisi ile sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.