Gururumuz Sedat Tümkaya Dünya Şampiyonasına hazırlanıyor

Para-Badminton branşında elde ettiği ulusal ve uluslar arası derecelerle Isparta’yı gururlandıran Milli Sporcumuz Sedat Tümkaya, 19-28 Kasım tarihleri arasında Kore’de düzenlenecek olan Para-Badminton Dünya Şampiyonasında mücadele edecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ekim 2017 16:34
Gururumuz Sedat Tümkaya Dünya Şampiyonasına hazırlanıyor

Isparta’yı ulusal ve uluslar arası arenada temsil eden Sedat Tümkaya, Dünya Şampiyonasına hazırlanıyor. Para-Badminton Dünya Şampiyonası, 19-28 Kasım  tarihleri arasında Kore’de gerçekleştirilecek.

Şampiyonaya ulusal ve uluslar arası organizasyonlarda elde ettiği başarılarla Tek Erkekler (SL4) kategorisinde geçen yıl Dünya 6. si olan Para-Badminton Milli Sporcumuz Sedat Tümkaya, katılacak.Dünya Şampiyonası öncesi Sporcumuz Sedat Tümkaya, 24 Ekim – 01 Kasım Muğla ve 10-18 Kasım  Konya’da düzenlenecek olan Badminton Milli Takım Kamplarına katılacak.

Milli Sporcumuz Sedat Tümkaya, Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanmayı hedefliyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Milli Sporcumuza Dünya Şampiyonası yolunda başarılar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.