Güvenli Hizmet İçin Aşı Olmaya Başladılar

Güvenli Hizmet İçin Aşı Olmaya Başladılar

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Nisan 2021 13:00
Güvenli Hizmet İçin Aşı Olmaya Başladılar

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ülkemizdeki turizm hizmetlerinin yıl boyunca kesintisiz bir şekilde açık kalması adına turizm çalışanları Mart ayında aşı programına alınmıştı. 07 Nisan tarihinde başlayan aşılama sisteminde Barida Otel Ailesi daha sağlıklı ve daha güvenilir bir ortamda en iyi hizmeti vermek için aşı olmaya başlamıştır.

Hızlı bir şekilde aşı programını tamamlayacaklarını dile getiren Barida Otel yöneticileri “Güvenli turizm sertifikasına çalışanlarımızın aşılarının tamamlandığı ibaresini ekleteceğiz. Yaklaşan gül sezonu için tüm hazırlıklarımızı da bitirmek üzereyiz, sezona iyi bir giriş yapacağız. Rezervasyonlara baktığımızda hemen ardından gelen lavanta sezonundan da beklentimiz yüksek. Bunu geçen seneden beri en üst seviyede uyguladığımız covid 19 önlemlerimizin de payı var” diye belirterek tüm halkımıza sağlıklı günler dilediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.