Güvensizliği Ortadan Kaldırmaya Geliyoruz

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, Isparta’da ciddi bir güvensizlik ortamının oluştuğunu söyleyerek “Güvensizlik ortamını kaldırmaya geliyoruz” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Aralık 2013 15:33
Güvensizliği Ortadan Kaldırmaya Geliyoruz

Saadet Partisi İl Merkezi’nde gazetecilerle bir araya gelen Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay ve Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan seçim sürecine ilişkin değerlendirmeler yaptı.

MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ
Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, 2014 yerel seçimleri konusunda çalışmalarının devam ettiğini ve Isparta Belediyesi’ni aldıkları taktirde Isparta’ya Milli Görüş Belediyeciliğini getireceklerini belirterek, “Seçim Çalışmalarımız tam gaz devam ediyor. Isparta’yı daha gelişmiş bir haline getirmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bizim amacımız Isparta Belediyesi’ni Milli Görüş Belediyesi haline getirmektir. Isparta halkı artık aynı belediyecilik sisteminden sıkılmıştır. Saadet Partisi olarak Isparta halkını yaşam konusunda rahatlatacak birçok projelerimiz var. Bunları hayata geçirmek istiyoruz. Isparta halkında artık bir güvensizlik oluştu. Biz Saadet Partisi olarak bu güvensizliği ortadan kaldırmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

ISPARTA’YA EN İYİ HİZMET VERECEK ADAY SÜLEYMAN ÇAKAN
Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, 2014 yerel seçim çalışmalarının tam gaz devam ettiğini belirterek, Isparta’ya hizmet verebilecek en iyi adayın Süleyman Çakan olduğunu savundu.

Gençay , “Açıklamamıza başlamadan önce vefat eden eski Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Osman Gazi Aksoy’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Biz Saadet Partisi olarak 2014 yerel seçimlerine oldukça iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Isparta’mıza yakışan, hizmet edebilecek bir belediye başkan adayı belirledik. Isparta halkına daha iyi, daha kaliteli hizmet vermek için Belediye Başkan Adayımız Süleyman Çakan beyi seçtik. Isparta Belediyesi’nin mevcut durumu içler acısı. Bunun önüne geçmek için Isparta Belediyesi’ni alacağız. Buna inanıyoruz” dedi.

SAADET PARTİSİ YIKICI DEĞİL YAPICIDIR
Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, Isparta’nın diğer illere göre gelişememesinin en önemli nedeninin yapıma başlanan projelerin belediye değiştikçe yıkılmasından kaynaklandığını belirterek, Saadet Partisi’nin belediyeyi aldığı taktirde, mevcut projelerin yapımının devam edeceğini söyledi.

Gençay, “Türkiye’nin nüfusu artıyor. Ama Isparta’nın nüfusu giderek düşüyor. Bunun nedeni de Isparta’ya yeteri kadar destek gelmemesinden kaynaklanıyor. Afyonkarahisar, Burdur, Konya gibi şehirler çok iyi bir şekilde gelişimlerini sürdürürken Isparta gerilemeye mahkum bırakılıyor. Bunun 2 sebebi var. Ama biz bugünkü toplantımızda birinin üzerinde duracağız. O da yerel sorunlardır. Isparta şu söyleyeceğim konular nedeniyle kaybetmiştir. Isparta Belediyesi’ne gelen başkanlar birbirlerinin projelerini beğenmiyorlar. Bu dönemin Belediye Başkanı Mehmet Aybatılı zamanında başladı. O zamanlar Mehmet Aybatılı eski Çarşamba pazarını yapmıştı. Daha sonra belediye başkanı olarak gelen Yusuf Ziya Günaydın bu rojeyi beğenmeyerek kendi projelerini oluşturmaya başladı. 2009 yılında belediye başkanlığına gelen Hasan Balaman da Yusuf Ziya Günaydın’ın yaptığı projeleri beğenmeyerek farklı projeler ortaya attı. İşte 2014 yerel seçimlerinde Saadet Partisi belediyeye gelirse bizim nlar gibi hiçbir şekilde yıkma yada beğenmeme düşüncemiz olmayacaktır. Saadet Partisi yapıcı bir partidir. Biz eğer belediyeyi alırsak yapımı devam eden bütün projeleri bitireceğiz. Hiçbir şekilde yıkma gibi bir düşüncemiz olamaz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum