Haberlerden haberiniz olsun diye…

Haberlerden haberiniz olsun diye…

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mart 2018 17:16
Haberlerden haberiniz olsun diye…

Iyaşpark AVM yönetimi tarafından merkezde içinde Isparta’da yayınlanan tüm yerel gazete ve dergilerin bulunduğu ‘Okuma Köşesi’ oluşturuldu.

Konu ile ilgili olarak dün saat 10.30’da bir tören düzenlendi. Törene; Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Tezcanlı olmak üzere; Hasan Ali Meydan, Erol Büyükleblebi ve Süleyman Dağlı, Iyaş AVM Genel Müdürü Azmi Yılmaz, Iyaşpark Genel Müdürü Celalettin Çalış, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ile diğer yetkililer ve basın mensupları katıldı.

ÇALIŞ; “BURAYA GELEN MÜŞTERİLERİMİZ YEREL
GAZETELERİ OKUMA İMKANINA SAHİP OLABİLECEK”
Iyaşpark AVM Genel Müdürü Celalettin Çalış, törende yaptığı konuşmada; “Burada tamamen ‘Okuma Köşesi’ adı altında bir alan oluşturduk. Burada sadece Isparta yerel gazete ve dergilere yer veriyoruz. Burada alışveriş yapan müşterilerimiz hem hoşça vakit geçirebilecekler hem de Isparta’da yayın yapan gazete ve dergilere bu köşemizden ulaşabilecekler. Yerel basına destek anlamında bu şekilde bir proje gerçekleştirdik. Bu projeyi daha da geliştirmek adına bütün çalışmaları yapacağız. Sabahları vatandaşlarımız gelip buraya gazeteleri okuyor. Isparta’daki gazetelerimizin daha fazla okunabilmesi için biz de elimizden geleni yapacağız. Okuma Köşemiz, şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

KARAHAN; “IYAŞ’A BU HİZMETİNDEN
DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan da, törende yaptığı konuşmada; “IYAŞ, Isparta’da ortaklık anlamında her zaman önderlik yapmıştır. IYAŞ’ın yapmış olduğu projelerde basın mensupları olarak destek olmaya çalıştık. Bugün de çok güzel bir projeye imza attılar. IYAŞ Yönetim Kurulu ve ortaklarına basın mensupları olarak teşekkür ediyoruz” dedi.
Törende daha sonra; Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Tezcanlı ile Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, Okuma Köşesinin açılış kurdelasını birlikte kestiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.