Habersiz Satılan Topraklarını Geri İstediler

Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Kıyakdede Köyü'nde yaşanan olaydan sonra köylüler Isparta Valiliğine geldiler. Valilik önünde açıklama yapan köylüler, kendilerinin haberi olmadan satılan toprakları geri istediler. Muhtarı da köyde istemediklerini söylediler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Aralık 2012 13:52
Habersiz Satılan Topraklarını Geri İstediler

Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Kıyakdede Köyü’nde 460 dekarlık 2-B arazisinin Köy Muhtarı Abdullah Yıldız tarafından kayınpederine usulsüz bir şekilde kiralandığı iddia ediliyor. Köylüler bugün 4 minübüs ile birlikte Isparta Valiliğine geldiler. Dertlerini basın mensuplarına anlatan köylüler yaptıkları açıklamalarda; “Köy muhtarı Abdullah Yıldız, dedelerimizden. atalarımızdan kalan araziyi sahte imzalar ile Antalya’da bulunan kayınpederini satmış. Saklıca ve gizlice azaların sahte imzaları atıp hiçbir köylünün haberi olmadan bütün arazileri satmış. Biz bugün sayın Valimiz ile görüşerek bu toprakların geri verilmesini istiyoruz. Ayrıca muhtarı da köyümüzde istemiyoruz” diyerek feryat ettiler. Köylüler daha sonra Isparta Valiliği görevlilerince içeri alındılar. Görüşmeler sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum