Hacıosmanoğlu'ndan Çok Sert TFF Açıklaması

Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, çok sert bir açıklama yaparak TFF'ye yüklendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Nisan 2014 10:28
Hacıosmanoğlu'ndan Çok Sert TFF Açıklaması

Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu; Federasyonla savaş halindeyiz. Onlarla kol kola girip bazı maçları kazanabilirdik ancak pisliğin üstünde oturanlarla asla bir araya gelmeyiz

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, A'dan Z'ye çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte dikkat çeken bazı satır başları:

* İnsanlar eleştiriyor, cevap vermiyorum. Federasyonla savaş halindeyiz. Onlarla kol kola girip bazı maçları kazanabilirdik ama pisliğin üstünde oturanlarla bir araya gelmemiz söz konusu olmaz.

* Aralık'a kadar hedeflerimizi yakalayamazsak genel kurula gider ve aday olmayız. Sadri Şener'e beş yıl tahammül gösteren taraftarımızdan biraz sabır istiyoruz.

* Kupa mücadelesinden dönmemiz söz konusu değil. Hukuki süreç istediğimiz yönde gidiyor Allah'ın izniyle sonucunu da alacağız. İnfantino ve Platini'nin sözlerini kamuoyuna doğru aktarmıyorlar.

* 2014 sonuna kadar UEFA'nın mali kriterleri konusunda sıkıntımız yok. İtilaflı hiçbir borcumuz yok. Futbol AŞ'nin bazı sıkıntıları var ama aşılacak şeyler. Şampiyonluk istiyorsak Onur ve Olcan'ı tutmak zorundayız.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.