Haciz Tartışması Sürüyor

AK Parti Milletvekili Recep Özel, Belediye taşınmazlarına haciz konulmasının ardından sert tepkiler gösteren Günaydın’a sosyal paylaşım sitesindeki hesabından cevap verdi. Özel, “Hem kendisi böyle bir işlemi istiyor sonra da yaygara kopartıyor bilmem ne g

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ocak 2014 15:40
Haciz Tartışması Sürüyor

Milletvekili Recep Özel, sosyal paylaşım sitesindeki hesabına yazdığı notta, “AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, konuya ilişkin şunları söyledi, "Isparta Belediye Başkanı yüksek mimar Yusuf Ziya günaydın beyefendi vergi borçlarına mahsuben belediye taşınmazlarını takas yoluyla vermek istiyor bu yol uzun denince mademse haciz koyun alacağınızı böyle tahsil edin diyor. Vergi dairesi bu işlemi yapınca da ulusal basına veriyor mağduriyet edebiyatı yapmaya çalışıyor ve Muhtarlarla yaptığı toplantıda da ağıza alınmayacak küfürler yapıyor biz kendisini terbiye ve edebe davet ediyoruz. Ayrıca defterdarlığa baskı uygulayan kişiyi adım gibi biliyorum diyor. Eğer bu ismi açıklamazsa kendisinin yalancı ve iftiracı olacağını bilmesini istiyoruz. Hem kendisi böyle bir işlemi istiyor sonra da yaygara kopartıyor bilmem ne gibi." Dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum