Hafta Sonu Eğirdir’de Turizm Patladı

Ramazan ayı öncesi hafta sonunda Eğirdir’de turizm adeta patladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Temmuz 2013 18:34
Hafta Sonu Eğirdir’de Turizm Patladı

Başta Altınkum Plajı, Canada ve Yeşilada tıklım tıklım oldu ve dolup dolup boşaldı. Otobüslerin park edecekleri yer kalmadı.

Havaların iyice ısınması ile bilhassa Afyon, Burdur, Antalya ve Isparta’dan akın akın Eğirdir Gölü kenarında dinlenmek için gelenler, Yeşilada çevresini de dolanmayı ihmal etmediler.

Plaj ve göl kenarlarının ücretsiz olması yanında yolların, kıyıların temiz tutulması ve ihtiyaçlara cevap vermesi ile rengarenk muhteşem değişik manzaralar Eğirdir’in cazibeliğini artırmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in hafta sonunda Eğirdir’e dinlenmeye gelen vatandaşlarla bizzat ilgilenmesi, görüş alışverişinde bulunması çok takdir toplandı.

Vatandaşlar, “Belediye Başkanımızı aramızda görmek ve onunla görüşmek bizlere ayrı bir mutluluk veriyor. Eğirdir’i çok farklı gördük. Daha da güzelleşmiş. Çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Bisiklet ve kayıklara binenler, gölde yüzenler, kuma gömülenler, çadır kuranlar, hayatlarından memnun olduklarını belirttiler.

Hafta sonunda Eğirdir’e gelenlerin Akpınar Seyir Tepesi de uğrak yeri oldu.

Başkan Özmeral, Eğirdir’de turizmin hızla gelişmekte olduğunu belirterek, “Böylesine güzellikler ve oksijeni bol havası olduğu müddetçe Eğirdir’imizde turizm her geçen gün daha çok ilerleyecektir. Zaman kaybetmeden geleceğe dönük yeni yatırımlar yapılmalı ve yeni işletmeler açılmalıdır. Belediye olarak Eğirdir’imizin gelişmesi için herkese yardımcı olmaya hazırız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.