Hagi'ye Göre Sorun Yok

Gençlerbirliği karşısında alınan yenilgi sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Hagi neler söyledi?

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Aralık 2010 12:25
Hagi'ye Göre Sorun Yok

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Gençlerbirliği karşısında çok kötü oynadıklarını söyledi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Hagi, ''Şanssız bir gece. Hiç kimse böyle bitmesini istemiyordu. Maalesef Türkiye'de en büyük başarılara imza atılan statta böyle bir sonuçla karşılaştık. Oyuncularıma maç öncesi, elimizden geleni yapmamız gerektiğini, galibiyet almamız gerektiğini söylemiştim. Ama futbolcuların konsantrasyon eksikliği, azimli çalışmamaları, kolektif oyunu kuramamaları bizi bu sonuca götürdü. Böyle kötü bir sonuçla tarihe geçtik. Takım o kadar kötü oynadı ki, taraftarlarımızdan özür diliyorum'' diye konuştu.

''Futbol sahada oynanan bir oyundur. Oyuncularıma bunu söyledim ve inşallah bazıları bunu anlarlar'' diyen Hagi, ''Tüm hafta boyunca yapılan çalışmalarda, bu haftanın iyi geçeceğini düşünüyordum. Böyle bir iz bırakmıştı bende. Kasımpaşa'ya karşı galip gelen takımı yine sahaya sürdüm. Maalesef bu kez kötü oldu. Bütün suç bize ait, takıma ait. Kötü bir iz bıraktık ve hatırlamak istemediğimizi bir gece oldu'' dedi.

TRANSFER KONUSUNDA ÇALIŞIYORUZ

Hagi, devre arası transferde yapılacak çalışmalarla ilgili yöneltilen sorular üzerine, şunları söyledi:

''Takımın ihtiyaçlarını tekrar değerlendireceğiz. Başkanla konuştuk. İhtiyaçlarımıza bakarak takviye yapacağız. Bir çok değişiklik yapılması gerektiğini biliyorum. Bunlar devre arasında mecburen olacak. Çünkü her şey açık ve net. Neler olacak bunu hep beraber göreceğiz. Oyuncu cevabını hep sahada verir. 30 yıl futbol oynadım. Futbolcu sahada konuşmalı. Önümüzde iki maç daha var. Sonra kimlerle devam edeceğimizi hep beraber göreceksiniz. Transferde iyi çözümler bulmaya çalışıyoruz. İhtiyaçlarımızı belirlemeye çalışıyoruz. Takıma artı değerler getirecek oyuncular getirilmeli. Umarım bu konuda ilhamlı olurum ve iyi seçimler yaparım.''

Rumen çalıştırıcı, kadro dışı bırakılan Misimoviç için ise ''Galatasaray'da oynamak isteyen oyunculara takımın ihtiyacı var'' ifadesini kullandı.

TAKIMIM DAHA KÖTÜ DEĞİL

Hagi, Frank Rijkaard'ın ardından takıma ne katabildiği yönündeki bir soru üzerine, ''Ben takımı yolda aldım. Oyuncuları tanımak için geldim. Ben de adapte olmaya çalışıyorum. Belki takım şu anda aynı durumda ama daha kötü değil. Bazı şeyler belki benim işime gelmiyor ama böyle devam etmek zorundayız. Geldiğim için de asla pişman olmadım. Galatasaray'a elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum'' diye konuştu.

Öte yandan, taraftarın tepkisiyle karşılaşan kaleci Ufuk'la ilgili olarak, ''Hata yaptı ama iyi maçlar da çıkardı. Ona hiçbir zaman kızgın olmayacağım. Benim üzüldüğüm taraflar başka'' diyen Hagi, ''Zor durumdayız ve bazı şeyler şimdi ortaya çıkacak. Takımda kim ne istiyor, kim ne yapabiliyor bunlara bakacağım. Galatasaray'ın büyük kişiliği olan oyuncularla devam etmesi gerekiyor. Kişiliği olan bir takım, kişiliği olan oyuncularla kurulur. Böyle oyuncuları bulmamız gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.