Hain Saldırıları Kınıyoruz

Isparta Baro Başkanı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, son günlerde yürek yakan terör olaylarını kınayan bir açıklama yayınladı. Gökmenoğlu, “Devletimizin Teröre Karşı Attığı Her Adımı Destekliyoruz” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Eylül 2015 16:54
Hain Saldırıları Kınıyoruz

Isparta Baro Başkanı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, yaptığı açıklamada “Bölücü terör örgütünün Son günlerde gerçekleştirdiği alçakça saldırılar, teröre karşı akıllı, kararlı ve tek vücut olmamız gerektiğini bir kez daha ortaya koymuştur. Devletimizin terörle mücadelede atacağı her adımı ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI olarak desteklediğimizi; yurt içinde ve yurt dışında bölücü terör örgütünün taban kazanmaması için var gücümüzle mücadeleye devam edeceğimizi bir kez daha ilan ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmaya, Türk Milleti'nin birliğini bozmaya hiçbir şer odağının gücü yetmeyecektir. Çözüm, yetmiş yedi milyonun, millet olma bilincini ve ruhunu tekrar tazeleyerek, hukukun üstünlüğü, demokrasi ve adalet paydasında kucaklaşmasıdır.

Bugün, başta siyaset kurumu olmak üzere demokrasinin tüm taşıyıcı unsurlarına ve tek tek bütün vatandaşlarımıza düşen ödev, bu kucaklaşmanın sağlanması için bütün gücüyle mücadele etmektir. Bu mücadelede üzerimize düşen ne ise yapmaya hazırız, Avukatlık mesleği ancak Vatan var olursa vardır. Vatanın birliği ve beraberliği olmadığı sürece Mesleğimizin, bir anlamı ve önemi yoktur. İşte bu nedenle yukarıda da ifade ettiğimiz gibi Vatanın selameti adına üzerimize ne düşüyor ise yapmaya hazır olduğumuz kamuoyuna ve devletimizin tüm organlarına duyururuz. Gün sorumlu arama günü değildir; gün birlik olma günüdür, gün sağduyuyu elden bırakmama günüdür, gün kenetlenme gündür.

En son Iğdır da Şehit düşen Polislerimiz olmak üzere Vatanımızın bekasını korumak için gözünü kırpmadan şehit olan Tüm Güvenlik Güçlerimize Polisimize, Askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum