Hajrovic Adım Adım Galatasaray'a

İtalyan hocanın, Telles'ten sonra istediği ikinci isim için G.Saray yönetimi harekete geçti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ocak 2014 13:44
Hajrovic Adım Adım Galatasaray'a

Sarı kırmızılı kulüp, Grasshoppers'ın sağ açığını yakın takibe aldı. Yöneticiler, İsviçre kulübü ile temasa geçip, İzet Hajrovic'e bonservis ücreti belirlenmesini talep etti. Uygun şartlar oluştuğu takdirde transfer kısa sürede tamamlanacak.

Galatasaray, Alex Telles'ten sonra bir yıldız adayı daha buldu; Izet Hajrovic... GalatasarayTeknik Direktörü Roberto Mancini'nin yeni yılda bir sürprizi daha var. Gremio Kulübü'nde formagiyen 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Alex Telles'in G.Saray'a transferini bizzat kendi isteyen Mancini, sağa bir yıldız adayı istiyor.

İtalyan hoca, sağ açıkta oynayan ve iki ayağını da kullananGrasshoppers takımında forma giyen Hajrovic'i de gözüne kestirdi. Galatasaray TeknikDirektörü Mancini, Başkan Ünal Aysal ve yönetimiyle yaptığı görüşmede hem genç hem de geleceğin yıldız adayı olarak gördüğü 22 yaşındaki futbolcunun mutlaka alınmasını istedi.

TÜRKİYE'YE GELMEK İÇİN CAN ATIYOR
Bunun üzerine G.Saray Başkanı Ünal Aysal da, resmi görüşmelerin yapılması ve Mancini'nin istediği Hajrovic'in alınması adına kurmaylarına gerekli talimatı verdi. Roberto Mancini'nin "Çoksüratli ve her iki ayağını kullanabilen bir yıldız adayı" raporu verdiği İsviçre doğumlu Bosnalıfutbolcu için Grasshoppers Kulübü ile temasa geçildi.

İsviçre ekibinden bonservis bedeli için rakam bekleyen Galatasaray Yönetimi, bu transferibitirmek istiyor. Bu sezon Grasshoppers forması ile 6 gol kaydedip 5 de asist yapan Hajrovic de Türkiye'ye gelmek için can atıyor. Sarı kırmızılı kulübün ve Mancini'nin kendisine duyduğu ilgiden mutlu olan Hajrovic, "Böylesine ünlü bir kulübün ilgisinden memnuniyet duyarım. Türkiyemüthiş bir ülke. Galatasaray'da oynamak benim için harika olur" yorumu yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.