Hak Ettiği Hizmeti Biz Getireceğiz

Hak Ettiği Hizmeti Biz Getireceğiz

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mart 2019 15:44
Hak Ettiği Hizmeti Biz Getireceğiz

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, hava çok soğuk olmasına rağmen Muzaffer Türkeş Mahallesi’nde meydanı dolduran vatandaşlara seslendi. Başdeğirmen, “Merhum Alparslan Türkeş’in eşinin adını taşıyan bu mahalle hizmetin en güzeline layık” dedi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, açık hava mitinglerine Muzaffer Türkeş Mahallesi’nde devam etti. Hava sıcaklığının eksi 1 derece olduğu Isparta’da dondurucu soğuğa rağmen, meydan Başdeğirmen’i dinlemek için gelenlerle doldu. Yakılan meşaleler ve havai fişekler arasında Başdeğirmen, mehter takımının gösterisiyle karşılandı.
Şükrü Başkan sloganlarıyla konuşması sık sık kesilen Başdeğirmen, “Muzaffer Türkeş Mahallesi adını Rahmetli Alparslan Türkeş’in eşinin isminden alıyor. Biliyorsunuz rahmetli Türkeş’in eşi Muzaffer Hanım Ispartalı. Bu ismi taşıyan mahalleye en iyi hizmeti de biz getiriceğiz” dedi.
CUMHURBAŞKANIMIZIN ELİNİ GÜÇLENDİRMEK ZORUNDAYIZ
Türkiye’yi parçalamak isteyen hainlerin, AK Parti’nin yerel seçimlerde gerilemesini beklediklerini kaydeden Başdeğirmen “Türkiye’ye göz dikmiş hainler partimizin seçimlerde bir gerilemesi olursa üzerimize gelecekler. Bunu tabi ki fırsat vermeyiz. O yüzden çok yüksek oranlarda Isparta’da bu seçimi kazanıp Türkiye ortalamasına katkı sağlamak zorundayız. Ankara’ya gittiğimizde de elimiz güçlü gitmek zorundayız. ‘Biz sözümüzü yerine getirdik Sayın Cumhurbaşkanım. Bizden Isparta’yı istedin biz de getirdik’ derken güçlü bir şekilde bunu göstermemiz lazım Bunu da birlikte yapacağız” dedi.

YAPARSA AK PARTİ YAPAR
Ben bilirim diyenin hiçbir şey yapamayacağını aktaran Başdeğirmen, “Ben bilirim diyen hiçbir şey bilmez ama hep beraber biz biliriz dersek çok güzel işler yaparız. Biz Isparta’ya hizmeti sizlerle birlikte yapacağız. Sizlerin fikirlerini dinledik ve projelerimizi buna öre hazırladık. ve sizlerin karşısına çıktık. Sizlerin vereceği oyların kıymetini bunun vebalinin ne olduğunu biliyoruz. Bizler bu şehre en güzel hizmeti vereceğiz. Layıkıyla yapacağız. Sosyal konutu biz yapacağız. ITKM’yi biz açacağız. Koku sorunun biz çözeceğiz. Şehrin trafik sorununu biz çözeceğiz. Kaynak suyunu biz getireceğiz. Yaparsa AK Parti yapar. Değişimi siz yapın gelişimi biz yapalım” dedi

ZİLLET İTİFAKININ MASKESİ 31 MART’TA DÜŞECEK
AK Parti milletvekili Uğur Gökgöz de 31 Mart’ta güçlü iradeyle zillet ittifakının maskesini bu milletin indireceğini belirterek, “Hepimiz 31 Martı heyecanla, coşkuyla bekliyoruz. Kaymakkapı Meydanında o gün bayramımız var hepinizi bekliyoruz” dedi.

GÖNÜLLERİNİZDEN ÇIKAN ATEŞLE ISINDIK
AK Parti İl Başkanı Osman Zabun da “ Bu soğuk havada sizlerin gönüllerinden çıkan bu ateş bizler ısıttı. İnşallah 31 Mart’ta tarihi bir başarıya imza atacağız. İnşallah bu memleket 5 yıl boyunca hizmet üretirken Rabbim bizi mahcup etmesin. Alnımızın akıyla büyük esrelerin altına hep birlikte imza atalım diyoruz” dedi. Zabun, konuşmasını Yunus Emre’nin ‘Gel gör beni aşk neyledi” mısralarını okuyarak tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum