Hak – İş Isparta’da Toplandı

Hak – İş Isparta’da Toplandı

Yayınlanma:
Hak – İş Isparta’da Toplandı

Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK – İŞ)’nun Isparta, Antalya ve Burdur Temsilciler Meclisi Toplantısı Barida Hotels’de gerçekleştirildi. 

Barida Hotels Büyük Salonda gerçekleştirilen toplantıya;  Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK – İŞ) Genel Başkanı Mahmut Arslan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tufan Uysal, Ticaret İl Müdürü Özcan Kesmen, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, Hak – İş İl Temsilcisi Süleyman Atasoy, Hizmet – İş Isparta Şube Başkanı Ali Akgül, Memur – Sen İl Temsilcisi İhsan Arıcı ve Hak – İş’e bağlı sendikaların başkan ve temsilcileri ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

AKGÜL; “BİZ 2 BİN 

500 KİŞİLİK BİR AİLEYİZ” 

Toplantının açılış konuşmasını Hizmet – İş Isparta Şube Başkanı Ali Akgül yaptı. Akgül konuşmasında; “Sendikamız Hizmet - İş’in 24 Ocak 1979’da başlayan misyon yüklü tarihî yürüyüşünde 30 yılı geride bırakmıştır. Biz; ileriye yürüyüşün köklerin gücünden geldiğini bilenlerdeniz. Biz; tarihimize ne kadar sahip çıkarsak, o kadar ileriye gideceğimizi yaşayarak bilenlerdeniz. Bundan sonraki çizgimizde de, köklerimiz yeni filizlerimizde yaşamaya devam edecektir. Hizmet – İş Sendikası olarak, misyon bilincinin yüklü olduğu bir mücadele hayatında, kırılmamış bir çizgi, sarsılmamış bir duruş ve miyoplaşmamış bir yön tayini ile hizmet sendikacılığında başarı dolu 30 yılı geride bırakıp, yeni dönemin ilk adımlarını sizlerle birlikte atmaktan onur duyuyoruz. Bu doğrultuda; bu uzun ve onurlu yürüyüşte, başta Kurucu Genel Başkanımız ve ekibi olmak üzere bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliyoruz. Bu kutlu yürüyüşte kaybettiğimiz dostlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. 

ATASOY; “EMEK VE İNSANDAN 

YANA TAVIR KOYAN SENDİKAYIZ” 

Programda daha sonra kürsüye Hak – İş İl Temsilcisi Süleyman Atasoy geldi. Atasoy da konuşmasında; “Sendikalar gerçek anlamda sivil toplumu yansıtan tavır ve davranışlara sahip olmaları kaçınılmazdır. Genel bir tanımla sivil toplum örgütlerinin ‘devleti topluma karşı sorumlu bir yönetim mekanizmasına dönüştürmek’ gibi önemli bir temel işlevi olduğunun unutulmaması gerekiyor. Hak – İş olarak, küresel dayanışmayı her geçen gün daha da güçlendirmekteyiz. Küresel emek hareketiyle bilgi ve deneyimlerimizi paylaşmak ve kendi duruşumuzla bu sürece katkı vermek amacıyla Sendikamız insanca yaşanabilir bir dünya için hep birlikte diyor ve sorumluluklarımızı ertelemeden, ihale etmeden, yerine getirmenin mutlak gereklilik olduğunu düşünüyoruz. Konuşmama burada son verirken, toplantımıza katılan Isparta’nın yanı sıra Antalya ve Burdur illerimizden gelen sendikacı arkadaşlarımıza bir kez daha hoşgeldiniz dileklerimi sunuyorum” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.